Menu +

Sdílejte článek
 
9.kolo, neděle 16.10.2016
TAB TAB
4:21:0, 2:1, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Eremiáš (Dančišin), 37. Pauš (Dančišin), 39. Barda (Fáber), 54. Matoušek (Duda) – 40. Průša (Škrdlová), 51. Dvořák. Rozhodčí: Horáček – Smrž, Deim. Vyloučení: 7:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
HC Tábor:
SK Horácká Slavia Třebíč: Drapač – Dvořák, Škrdlová, Koňařík, Patočka, Sobotka – Mojdl, Spilka, Průša, Vedral, Kotačka, A. Svoboda, D. Svoboda, Makovička, Čtveráček, Šaroun.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horáck Slavia Třebíč: "Hned první střídání jsme v obraném pásku soupeři namazali a jejich hráč při samostatném nájezdu trefil víko. Těžko jsme se ze špatného úvodu vzpamatovávali, nešly nám první přihrávky ani kombinace, hráli jsme moc individuálně, což nemělo šanci na úspěch. Na konci druhé třetiny soupeř v rozmezí dvou minut dal dva góly. Ještě do konce druhé třetiny jsme zkorigovali v přesilovce na 3:1 a tím jsme se dostali do zápasu. Pak se hrálo vyrovnaně. V polovině třetí třetiny obránce Dvořák předvedl hezkou individuální akci, když si vzal kotouč už v obranném pásku, projel celým hřištěm a své sólo zakončil povedeným blafákem a byli jsme na kontakt. Soupeř nás ale definitivně zlomil v 54. min., kdy jsem inkasovali 4. gól. I v tomto zápase se neprosadili střelci. Za dva zápasy jsem dali pouhé dva góly, což je velmi málo a čeká nás hodně práce ve všech herních činnostech."

Podobné články