Menu +

Sdílejte článek
 
22.kolo, neděle 18.12.2016
TRE TRE
2:11:1, 1:0, 0:0
PIS PIS
Statistiky
Branky a nahrávky: 13. Průša (Mojdl, Dvořák), 32. Spilka (A. Svoboda) – 7. Šuhaj. Rozhodčí: Sibera – Mezlík, Roupec. Vyloučení: 5:8, navíc Kajtman (Písek) 10 min. OT. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 52.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Marek, Dvořák, Patočka, Vlk, A. Růžička, Koňařík, F. Kotačka, Spilka, Mojdl, M. Růžička, A. Svoboda, A. Kotačka, D. Svoboda, Vedral, Průša, Čtveráček, Šaroun.
IHC Písek:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Vítězství je těžce vybojované. Zápas byl naprosto vyrovnaný a navíc nás Písek v sezoně pokaždé porazil. My však máme vítěznou vlnu, na které jsme chtěli pokračovat, což se nám podařilo. Všichni kluci odevzdali zodpovědný výkon.
První třetina byla vyrovnaná, ve druhé bylo spousta nervozity a zbytečných vyloučení. Kluky jsme trošku uklidnili, abychom nebyli často vylučovaní, protože emoce sehrávají svou roli. Utkání rozhodly přesilovky a my jsme využili dvě. Hráči si už dají říci a výsledkem jsou branky. Začali jsme se přesilovkám víc věnovat na trénincích a každý ví, co má hrát. Odměnou jsou góly.
Třetí třetina už byla opatrnější, i když soupeř má některé dobré individuality, ale my jsme hráli obětavě a soupeře k ničemu nepustili ani při závěrečné power-play. Klukům musíme poděkovat za odvedený výkon, a pokud tak budeme pokračovat i ve zbylých dvou zápasech, které zbývají do vánoční přestávky, přinese to dobré výsledky. Pochválit musím i gólmana, který nás podržel a pokud se přidají i ostatní, výsledek se dostaví."

Podobné články