Menu +

Sdílejte článek
 
26.kolo, neděle 8.1.2017
CEB CEB
5:31:1, 2:2, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 8. Houdek (Procházka, Škvarek), 32. Kouba (Nevšímal), 38. Škvarek (Houdek), 58. Houdek (Grossman, Škvarek), 59. Houdek (Škvarek, Procházka) – 12. Průša, 26. D. Svoboda (Průša), 27. Kotačka F.(Koňařík). Rozhodčí: Trnka – Bělohlav, Dudáček. Vyloučení: 6:4, navíc Procházka – Průša oba 2+2 minuty, Průša (Třebíč) 5 minut + do konce utkání. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 58.
Sestavy
ČEZ Motor České Budějovice:
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Patočka, Strnad, Němec, Koňařík, Růžička, F. Kotačka, A. Kotačka, Spilka, A. Svoboda, D. Svoboda, Průša, Linhart, Šaroun, Makovička.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: „Na utkání jsme odcestovali bez sedmi hráčů základní sestavy. Navíc soupeř před utkáním avizoval výpomoc hráči z A-týmu ročníku 2001 z důvodu probíhajícího výběrů talentované mládeže ročníku 2002. Do utkání jsme tak šli s velkým respektem, ale opak byl pravdou a kluci nás dnes velmi příjemně překvapili. Sice jsme v 8. minutě inkasovali, ale o čtyři minuty později si vzal v obranném pásmu puk Průša, prohodil si dva soupeře a zakončil pěkně nad lapačku. I nadále jsme pozorně bránili a čekali jsme na chyby soupeře, což se nám poměrně dařilo. Ve druhé třetině nás opět držel fantasticky chytající Šimon, který pochytal řadu tutovek domácích. V 26. minutě jsme šli dokonce do vedení, když se z křídla střelecky prosadil Dominik Svoboda po přihrávce Průši. Hned v následující minutě jsme dostali výhodu přesilové hry, kterou zužitkoval po nahození obránce Koňaříka bekhendem střílející Filip Kotačka a vedli jsme o dva góly. Soupeř pak zabral, vytvořil si tlak, který korunoval dvěma brankami a po dvou třetinách bylo srovnáno. V poslední části jsme drželi nerozhodný stav díky obětavé hře a jistě chytajícímu brankáři. Rozhodnutí padlo až v samotném závěru, necelé tři minuty před koncem, kdy šli domácí do vedení 4:3. Pak jsme celkem zbytečně udělali faul, šli do čtyř a soupeř definitivně rozhodl gólem na konečných 5:3. Závěr nás hodně mrzel, ale přesto jsme museli kluky pochválit za bojovnost a urputnost, se kterou dnes hráli a statečně vzdorovali velmi kvalitnímu soupeři."

Podobné články