Menu +

Sdílejte článek
 
, středa 28.9.2016
TRE TRE
2:31:2, 0:1, 1:0
OLO OLO
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Venhoda, 46. Zamazal D. - 11. Izák, 14. Szabó, 25. Jeřábek (Szabó). Rozhodčí: Kotrba - Mezlík. Vyloučení: 4:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 45.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj - Bláha, Mojdl, Zamazal E., Dvořák, Svoboda L., Šoltés, Svoboda F., Březka, Čermák, Zamazal D., Hájek, Venhoda, Hanák, Budín
HC Olomouc: Navrátil - Drábek, Izák, Galvas, Hanák, Polcr, Svoboda T., Hejduk, Podlaha, Tlach, Jeřábek, Svoboda M., Szabo, Floryk, Pastorek, Šulgan

Komentář k zápasu

Bílé hvězdy se v utkání s Olomoucí dostaly zásluhou Venhody do vedení v 7. minutě hry, hosté se ale nedali zastrašit a vytvářeli si mnoho pěkných šancí a hned v 11. minutě se jim povedlo překonat domácího gólmana a srovnat stav na 1:1. Srovnávacím gólem hostům narostla křídla a dlouho se hrálo jen před brankou Trvaje. Bílým hvězdám se dlouho nedařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma a i když si pak vytvořily pěkné šance, z branky se radoval soupeř. Domácí před koncem třetiny nabídli soupeři výhodu přesilové hry, kdy se více než minutu museli bránit ve třech. V těchto chvílích ale své mužstvo podržel brankář Trvaj.

I ve druhé třetině se hned museli domácí bránit přesilové hře soupeře, ani tuto šanci však hosté nevyužili. Ve 25. minutě ale hostující tým předvedl krásnou akci, kdy Szabó vytáhl Trvaje z branky, nahrál dobře stojícímu Jeřábkovi, který střelou do prázdné branky zvýšil vedení hostů na 1:3. I přes pěkné akce domácích se skóre do konce třetiny už nezměnilo.

V poslední části hry se hrálo většinu času před domácí brankou, Bílým hvězdám se nedařilo a Trvaj měl opravdu hodně práce. Přesto se Denisi Zamazalovi povedlo krásnou samostatnou akcí snížit stav na 2:3.V těžkém utkání se jim už srovnat výsledek nepodařilo.

Poprosila jsem Honzu Trvaje, aby zhodnotil utkání.
"My jsme dnes hráli hodně v defenzivě, soupeř si dokázal vypracovat mnohem víc šancí a my jsme svoje šance neproměňovali. Byl to těžký soupeř, ale byl lepší a zaslouženě vyhrál."
Nejtěžší pro tebe asi byla ta poslední třetina, tam sis pořádně zachytal a zapotil ses...
"Ta byla hodně těžká, ale to bylo taky o obraně, ta se hodně snažila a vyhráli jsme ji 1:0 tak to dopadlo dobře."
O víkendu vás čeká Jihlava, to bude taky těžký soupeř, budeš mít taky takovou formu jako teď v poslední třetině?
"Doufám, že budu mít lepší, protože chceme vyhrát.
A my budeme držet palce celému týmu.

Podobné články