Menu +

Sdílejte článek
 
, sobota 26.11.2016
TRE TRE
5:50:0, 3:2, 2:3
PRE PRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 22. Vildomec (Šoltés), 28. Venhoda (Březka), 31. Venhoda (Březka, Hanák), 43. Venhoda (Hanák, Březka), 57. D. Zamazal (Hájek) – 27. Kuchta, 33. Nášel, 41. Procházka (Kuchta), 43. Kuchta, 60. Frankovič (Tatýrek). Rozhodčí: Erat. Vyloučení: 5:5. Využití: 2:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 30.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj – Bláha, Dvořák, E. Zamazal, Topol, Mojdl, Šoltés, Svoboda, Vildomec, Čermák, D. Zamazal, Hájek, Venhoda, Hanák, Březka.
HC ZUBR Přerov:

Komentář k zápasu

První třetina nabídla divákům vyrovnaný průběh, šance byly na obou stranách a oba gólmani si připsali několik zákroků. Na branku si ale diváci museli počkat až na druhou třetinu, kdy skóre otevřel Matěj Vildomec a Bílé hvězdy se dostaly do vedení. Pak soupeř využil chyby a ve vlastním oslabení brankou Kuchty z dorážky srovnal na 1:1. Odpověď Bílých hvězd ale přišla vzápětí, kdy krásnou akcí znovu dostali Třebíč do vedení Vojta Březka a Honza Venhoda. Domácí pak využili přesilovou hru a Honza Venhoda po ukázkové spolupráci S Vojtou Březkou a Honzou Hanákem zvýšili vedení domácích na 3:1. Soupeř však za dvě minuty snížil také při přesilové hře na 3:2. V posledních vteřinách druhé třetiny si ještě pěkný zákrok připsal domácí gólman.

Poslední třetinu začali hosté velkým tlakem na třebíčskou branku a hned v prvních vteřinách utkání srovnal stav zápasu hostující Procházka. Vyrovnaný stav vydržel pouze dvě minuty, kdy znovu zaúřadovala trojice Březka, Hanák a Venhoda, který si dorážkou připsal svůj hattrick. Soupeř ale domácím povolil jen 13 vteřin radosti, pak využil chybu v obraně domácích a znovu srovnal stav na 4:4. Domácí se dostávali do šancí, hostující gólman jim nechtěl povolit další radost a odolával ranám Erika Zamazala, Adama Topola a ostatních třebíčských hráčů. Nakonec ale musel kapitulovat před ranou Denise Zamazala a Třebíč zase vedla. Hosté nechtěli dát svou kůži zadarmo a domácí gólman Honza Trvaj měl opravdu plné betony práce. Minutu a půl před koncem utkání měli hosté výhodu přesilové hry a po odvolání gólmana hráli v šesti. Třebíčským se nepodařilo vstřelit puk do prázdné branky, naopak hosté 18 vteřin před koncem utkání srovnali stav na konečných 5:5.

Podobné články