Menu +

Sdílejte článek
 
11.kolo, sobota 5.11.2016
TRE TRE
5:22:0, 2:0, 1:2
VME VME
Statistiky
Branky a nahrávky: 15. Brabec (Bartoš, Beneš), 18. Dobrovolný, 35. Strnad (Mráček, Vildomec), 38. Vildomec (Mráček), 53. Beneš (Hošťálek) - 52. Jašek (Zemán, Jurný), 60. Katolický. Rozhodčí: Erat - Horký. Vyloučení: 4:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 58.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Rygl (od 31. Málek) - Suchánek, Hošťálek, Voznica, Cholava, Dobrovolný, Strnad, Beneš, Vildomec, Mráček, Prokeš, Trnková, Havlíček, Brabec, Bartoš
HHK Velké Meziříčí: Mašek - Modl, Vrzal, Jašek, Čamek, Vejmola, Kratochvíla, Karásek, Katolický M., Jurný, Krejčí, Zemán, Němec, Katolický Š.,

Komentář k zápasu

Téměř celých osm minut první třetiny se hrálo bez přerušení hry a více šancí měli hostující hráči, Patrik Rygl v domácí brance jim však nedával žádnou možnost radovat se z gólu. V polovině třetiny šli domácí díky špatnému střídání do oslabení, všechny šance hostů ale opět likvidoval výborně chytající Rygl. Na konci oslabení se do velké šance dostal Šimon Voznica, který ukořistil puk, projel s ním celou ledovou plochu, ale na zakončení už mu nezbyly síly. Ve druhé půlce třetiny se domácí opět dostali pod velký tlak, hosté ostřelovali branku ze všech stran, k puku se ale dostal domácí Tobiáš Beneš, našel Pavla Bartoše,který nasměroval svou přihrávku Honzovi Brabcovi a ten krásnou střelou dostal domácí do vedení. A znovu to byli hosté, kdo se dostával do šancí a zaměstnával domácího gólmana, pak ale po vzoru - nedáš-dostaneš - sebral puk Matouš Dobrovolný a jeho svižná střela rázem změnila skóre utkání.

I druhá třetina začala tlakem hostů a hned zpočátku měli i výhodu přesilové hry, kterou ale ani tentokrát nedokázali využít. Domácí zase měli možnost zvýšit své vedení po faulu na domácího hráče, kterému ale nařízené trestné střílení nevyšlo a skóre tak zatím zůstalo nezměněné. . Pak se znovu do šance dostal domácí Šimon Voznica, který znovu projel sám celé hřiště, jeho střelu ale hostující gólman vyrazil. A hosté hned vyrazili do protiakce, domácího gólmana ale nepřekonali. Při následné přesilové hře hostů se více prosazovali domácí hráči, kteří i v oslabení několikrát ohrozili jejich branku. Pak přišly tři minuty, kdy se ke slovu dostali Strnad a Vildomec, ti upravili stav na 4:0 a na obou gólech se podílel také Jonáš Mráček.

Také v poslední třetině hosté vyvíjeli tlak na domácí bránu, ve které od půlky druhé třetiny stál Ondra Málek. Jeho svatyni ostřelovali hosté ze všech stran a úhlů a nešťastně odskočený puk připravil domácího gólmana o nulu na jeho kontě. Krátce nato zase potrápil gólmana hostů už poněkolikáté v tomto utkání Šimon Voznica, jeho ránu i teď gólman vyrazil. Také domácí Tomáš Havlíček donutil pěknou střelou brankáře hostů provětrat lapačku. Na 5:1 pak zvyšoval Tobiáš Beneš po spolupráci s Jonášem Mráčkem a domácí, zřejmě trochu ukolébáni výsledkem malinko polevili ve své snaze. To se jim ale nevyplatilo v poslední minutě ještě krásně bekhendem upravil stav na konečných 5:2 Michal Katolický.

Podobné články