Menu +

Sdílejte článek
 
29.kolo, neděle 12.2.2017
CRU CRU
4:12:0, 1:0, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Kmoníček (Formánek, Jílek), 18. Kulhánek (Topolská), 35. Kulhánek (Hudec, Jančařík), 53. Hudec (Langr) – 60. Svoboda (Lupač, Caha). Rozhodčí: Kratochvíl – Bohuněk, Pecina. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 63. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
HC Chrudim:
SK Horácká Slavia Třebíč: Kružík – Svoboda, Marek, Vlk, Škareda, Pacalová – Nejedlý, Caha, Lupač - Trnka, Mojdl, Kyncl – Pacal, Pavelka, Viskot.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Marcel Caha - Horácká Slavia Třebíč: „Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Kluci byli ještě v autobuse a zkraje jsme inkasovali, a to jakoby celý zápas poznamenalo. Domácí to nastartovalo a hráli solidní hokej. O první přestávce jsme museli zvýšit hlas a hra se zlepšila, ale neproměňovali jsme svoje šance a inkasovali potřetí. Ve třetí třetině už nebyla síla na zvrat. Dá se říci, že jedním z rozhodujících momentů je nevyužité trestné střílení na konci druhé části, mohli jsme se vrátit do zápasu. Zkusili jsme ještě zabojovat, ale nestačilo to. Rozhodl náš zpackaný začátek a kvalitní soupeř."

Podobné články