Menu +

Sdílejte článek
 
29.kolo, sobota 28.1.2017
MBL MBL
1:30:1, 0:0, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 54. Hašlar (Kos) – 8. Makovička (Čtveráček), 47. Spilka (Dvořák), 55. Dvořák Rozhodčí: Veselý – Záhora, Rudolph. Vyloučení: 6:8. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 31.
Sestavy
BK Mladá Boleslav:
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Dvořák, Marek, Koňařík, Patočka, Doležal, Němec – Spilka, Mojdl, Průša – D. Svoboda, A. Svoboda, F. Kotačka – Makovička, A. Kotačka, Čtveráček.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: "Utkání bylo z naší strany velice dobré. První třetinu jsme odehráli výborně, byli aktivnějším a lepším týmem na ledě, což jsme korunovali první brankou. Druhou třetinu jsme nezačali dobře a domácí byli aktivnější. My jsme se zbytečnými vyloučeními dostali pod tlak. Konec této části byl o něco lepší, měli jsme šance, ale celkově s touto třetinou spokojení nejsme. Ve třetí části jsme zvýšili tempo i skóre a vypadalo to dobře, ale po chybě v útočném pásmu nám domácí ujeli a situaci dva na jednoho využili. V 55. minutě jsme dali třetí branku, kdy to Dvořák vzal na sebe, projel celým kluzištěm a celé utkání rozhodl."

Podobné články