Menu +

MDO: HKR - TRE 3:1 - Mladší dorost po malých krůčcích zvedá hlavu

Reportáže
T ř e b í č - Mladší dorost v soutěži stále čeká na první výhru, ale už se podařilo zastavit velké gólové příděly. V Hradci odehráli Třebíčští dobré utkání a kdyby proměňovali šance, mohli se radovat i z nějakého bodíku. Práce v tréninku začíná být vidět a snad se brzy projeví i ve výsledcích zápasů.
Sdílejte článek
 
7.kolo, neděle 9.10.2011
HKR HKR
3:11:0,1:1, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Pilař (trestné střílení), 31. Chalupa (Malík), 58. Drašnar (Pumr, Voříšek) - 34. Matov (Ferda, Maštera). Rozhodčí: Machač - Průcha, Smetana. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 41:18.
Sestavy
Mountfield HK: Veselý - Čech, Havránek, Luštinec, Mazač, Voříšek, Pumr, Bureš - Hylena, Miškář, Malík, Drašnar, Hofman, Malinský, Vik, Gančarčík, Pilař, Chalupa
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Šimka, Veškrna, Hort, Kabelka, Trnka, Sysel, Hodek - Bartůněk, Mejzlík, Všetečka - Urban, Kajnar, Caha - Ferda, Matov, Maštera - Michálek, Pokorný

Komentář k zápasu

Hradečtí dokázali vyhrát na Kometě a potrápit Liberec, proto každý očekával snadné vítězství domácích. Třebíčští hráči ale pokračovali ve zlepšených výkonech a dokázali být Hradeckým rovnocenným partnerem. Dnes měli mladí slávisté body na dosah, ale slabá koncovka je o tuto možnost připravila.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: V Hradci jsme odehráli naše nejlepší utkání v dosavadním průběhu soutěže. Bohužel naše šance zůstaly nevyužity, naopak naše chyby byly okmažitě potrestány.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024