Menu +

Sdílejte článek
 
10.kolo, čtvrtek 27.10.2011
KOM KOM
4:02:0, 1:0, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Dvořák (Dymáček), 12. Koch (Boltvan), 40. Boltvan (Dymáček), 52. Garčic Rozhodčí: Kladník - Lošťák, Toman Vyloučení: 9:6. Využití: 0:0. V oslabení: 2:0. Střely na branku: 52:14. Průběh utkání: 4:0.
Sestavy
HC Kometa Brno: Ptáček - Kališ, Hájek, Garčic, Koch, Biolek, Dvořák, Marcello, Hladký, Švejda, Jambor, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Kratochvíl, Šnajnar, Boltvan, Gotthard
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Šimka, Veškrna, Sysel, Hort, Trnka, Hodek - Bartůněk, Kajnar, Všetečka - Pokorný, Mlynář, Maštera- Urban, Matov, Ferda - Michálek, V.Dobeš

Komentář k zápasu

Druhou čtvrtinu začali Třebíčští na ledě jednoho z největších favoritů soutěže, který na uvítanou v prvním kole nadělil mladým slávistům lekci v podobě 14 branek.

Již v úvodní minutě se po něšťastném zásahu třebíčského obránce ujali domácí vedení, ale naštěstí se z toho hosté otřepali a zodpovědnou a obětavou hrou se snažili být brněnským hráčům důstojnějším soupeřem, než v úvodním utkání ligy. Brněnští vyhráli zcela zaslouženě, ale třebíčští hráči i díky výbornému výkonu brankáře Svobody uhráli přijatelný výsledek.

Škoda, že se jim nepodařilo proměnit alespoň jednu šanci ze závěru utkání, naopak během zápasu inkasovali dvě branky při vlastní přesilovce.





Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK horácká Slavia Třebíč: V Brně jsme odehráli dobré utkání, kluci bojovali, ale bohužel to dnes nestačilo. Navíc jsme dvě branky dostali v naší přesilovce.

Podobné články