Menu +

Sdílejte článek
 
15.kolo, neděle 20.11.2011
JIH JIH
5:32:1, 2:0, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7.Reiterman (Zayml, Pospíchal), 13.Bambula (Zayml), 39.Bambula (Kašpar, Kochánek), 40.Anděl (Tůma), 60.Anděl (Kašpar) - 6.Bartůněk (Všetečka), 52.Matov (trestné střílení), 55.Mlynář (Caha). Rozhodčí: Kukeně - Blána, Lamberský. Vyloučení: 5:1. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 31:26. Průběh utkání: 0:1,4:1,4:3,5:3.
Sestavy
HC Dukla Jihlava: Vacek - Pospíchal, Wasserbauer, Sobotka, Reiterman, Dörrer, Kochánek, Port, Šebesta, Hubert, Kašpar, Dvořák, Tůma, Bambula, Salát, Hrala, Svatuška, Anděl, Zayml
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Šimka, Veškrna, V.Dobeš, Hodek, Trnka, Hort - Bartůněk, Kajnar, Všetečka - Caha, Mlynář, Maštera- Urban, Matov, Ferda - Michálek, Pokorný

Komentář k zápasu

V derby utkání měli lepší vstup do utkání domácí hráči, ale hostující brankář svůj tým v úvodu podržel. Do vedení se dostali Třebíčští, když dokázali využít hned první přesilovou hru. Svou jedinou přesilovku v zápase ale využili také domácí a dokázali tak rychle zareagovat na nepříznivý stav utkání.

Jihlavským se do konce třetiny podařilo ještě jednou skórovat a mohli tak do kabin odcházet spokojenější.

V prostřední části hry měli mladí slávisté více příležitostí k vyrovnání, ale byli to paradoxně domácí, kterým se podařilo navýšit skóre již na 4:1. Hlavně laciná branka v poslední sekundě druhé části hry může třebíčské velmi mrzet.

V závěrečné třetině měli hosté několik šancí ke vstřelení branky, ale dokázali pouze snížit na 4:3. V poslední minutě využili domácí nepotrestaného faulu na třebíčského hráče k pečetění výsledku na 5:3.





Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Bohužel ve druhé třetině jsme oba góly dostali v poslední minutě této části hry. I ve třetí třetině jsme jedinou branku inkasovali až v poslední minutě.

Podobné články