Menu +

Sdílejte článek
 
16.kolo, neděle 27.11.2011
TRE TRE
1:51:3, 0:1, 0:1
HKR HKR
Statistiky
Branky a nahrávky: 6.Urban (Trnka, Ferda) - 2.Pavlík (Chalupa, Hylena), 2.Jaroš (Gančarčík, Malinský), 10.Šeda (Drašnar), 32.Malinský (Jaroš), 41.Drašnar (Pilař, Šeda). Rozhodčí: Hejduk - Rittich, Jeletz. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 17:43. Průběh utkání: 0:2,1:2,1:5.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Šimka, Trnka, Hort, Veškrna, V.Dobeš, Hodek, Kabelka - Bartůněk, Mejzlík, Všetečka - Urban, Matov, Ferda - Caha, Mlynář, Maštera - J.Dobeš
Mountfield HK: Veselý - Čech, Veselý, Šeda, Havránek, Hylena, Luštinec, Drašnar, Pilař, Voříšek, Malinský, Gančarčík, Bureš, Jaroš, Chalupa, Pavlík

Komentář k zápasu

V 16.kole přivítali třebíčští hráči soupeře, který naposledy bodoval v domácím zápase právě s mladými slávisty. Od té doby prohrál 8 zápasů v řade. A protože domácí naposledy sahali po bodech v Jihlavě, dal se očekávat tuhý souboj o tři body.

Jenže průběh zápasu tomu vůbec neodpovídal, domácí se téměř po celé utkání dívali na dobře bruslíciho soupeře a tahali za kratší konec. Od vyšší porážky je zachránil pouze výborný výkon třebíčského brankáře.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Soupeř byl lepší ve všech herních činnostech. Neměli jsme na něj.

Podobné články