Menu +

Sdílejte článek
 
26.kolo, čtvrtek 26.1.2012
TRE TRE
3:60:1, 3:1, 0:4
MBL MBL
Statistiky
Branky a nahrávky: 26.Všetečka (Mejzlík), 34.Všetečka (Oburka), 34.Ferda (Matov, Urban) - 20.Mašek J. (Sedmík, Ďurač), 37.Ďurač (Durdil), 46.Průšek (Němec, Mašek L.), 48.Ďurač, 51.Planý (Tržický), 52.Krejčík (Němec) Rozhodčí: Kukeně - Červenka, Stehlík. Vyloučení: 3:7, navíc Urban (Třebíč) 10 min. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 19:40. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:6 .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Trnka, Kabelka, Hort, Veškrna, Sysel, Hodek, A.Dobeš - Maštera, Mejzlík, Všetečka - Ferda, Matov, Urban - Caha, Kajnar, V.Dobeš - Michálek
BK Mladá Boleslav: Kváča - J.Mašek, L.Mašek, Krejčík, Mattis, Prokop, Faulhammer, Průšek, Veselý, Durdil, Planý, Mitter, Ďurač, Němec, Tržický, Sedmík

Komentář k zápasu

V první třetině byli hosté lepším týmem, ale domácí odolávali až do poslední minuty, kdy se hostům podařilo vsítit v oslabení vedoucí branku utkání. Do druhé části hry vstoupili lépe domácí a po zásluze otočili průběh utkání ve svůj prospěch a do kabin odcházeli spokojenější. Ale v závěrečné periodě přišel zkrat Třebíčských, přestali hrát a lehce odevzdali všechny body týmu z města automobilů.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Utkání jsme měli dobře rozehrané, ale absolutně jsme nezvládli poslední třetinu. Z výkonu ve třetí třetině jsem velmi rozladěný.

Podobné články