Menu +

Sdílejte článek
 
27.kolo, čtvrtek 16.2.2012
HBR HBR
6:33:2, 1:1, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 9.Nguyen (Kolouch), 12.Vala, 15.Mäki (Bláha, Bancíř), 34.Polák (Nguyen), 47.Mäki, 57.Bancíř (Nguyen, Mäki) - 5.Caha (Maštera), 20.Ferda (Matov), 29.Ferda (Urban, Matov) . Rozhodčí: Kopeček - Kubát, Bláha. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 21:35. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:3, 6:3 .
Sestavy
BK Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vacek, Bláha "A", Krajcigr "C", Bušek, Bancíř - Polák "A", Vala, Nguyen, Málek, Jelínek, Suchý, Cejpek, Mendl, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Mäki.
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) - Sysel, Veškrna, Šimka, Hort, Oburka "A" - Matov, Všetečka "C", Kajnar, Caha, Březka, Pokorný, Ferda, Michálek, Maštera, Urban.

Komentář k zápasu

Třetí čtvrtinu soutěže završili mladí slávisté derby utkáním v havlíčkobrodské Kotlině. Vzhledem k velké marodce museli trenéři Třebíče sáhnout pro některé hráče i do starších žáků. Ve dvou předchozích vzájemných utkáních se radovali třebíčští hráči, kterým se povedl vstup i do dnešního zápasu a již v 5.minutě se ujali vedení. Jenže po chybách v obranné činnosti domácí snadno otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Do poloviny utkání drželi hosté nadějný stav 3:3 a měli i dobré příležitosti ke vstřelení další branky, ale byli málo důrazní před domácím brankářem. Do poslední části vstupovali domácí s jednogolovým náskokem, čekalo se, že se o body poperou také Třebíčští, ale bohužel neměli dostatek vůle a odjeli domů s prázdnou.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: V sestavě, jaké jsme byli, i se čtyřmi žáky na soupice, jsme odehráli dobré utkání a při větší odvaze bychom mohli pomýšlet i na lepší výsledek.

Podobné články