Menu +

Sdílejte článek
 
35.kolo, čtvrtek 22.3.2012
MBL MBL
3:01:0, 1:0, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 15.Ďurač (Průšek), 31.Ďurač (Planý), 49.Krejčík (Ďurač, Průšek) Vyloučení: 6:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 41:35. Průběh utkání: 3.0.
Sestavy
BK Mladá Boleslav: Růžička - Semrád, J. Mašek, L.Mašek, Marček, Mattis, Žalud, Mitter, Tržický, Krejčík, Vajsejtl, Outrata, Průšek, Veselý, Kerda, Planý, Ďurač, Řečinský, Sedmík, Černý
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka - Veškrna, Šimka, Trnka, Hort, Hodek, Kabelka, - Kajnar, Mejzlík, Všetečka - Ferda, Matov, Urban - Mlynář, J.Dobeš, Pokorný - Michálek

Komentář k zápasu

V utkání ve městě automobilů sice mladí slávisté bojovali, ale na důraznější domácí to nestačilo. Příležitost ke vstřelení branky sice hosté měli, ale poslední dobou se trápí v koncovce a také v tomto utkání pálili slepými náboji, kdežto domácí prokázali větší důraz a v každé třetině jednou rozsvítili červené světlo za zády třebíčského gólmana.



Ohlasy trenérů

Jiří Burian - SK Horácká Slavia Třebíč: Dne jsme prohráli po bojovném výkonu. Soupeř byl silově úplně jinde a pěkně nám naložil. Náš kapitán Jirka Všetečka musel být odvezen se zraněním klíční kosti do nemocnice. Smůla se nás drží až do úplného konce.

Podobné články