Menu +

Sdílejte článek
 
5.kolo, pondělí 22.8.2011
JIH JIH
5:31:0, 2:3, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 20. Pěška (Prokš, Brychta), 27. Zadražil (Vaculín, Svobodník), 30. Tobola (Brabec), 47. Zadražil (Vaculín), 59. Vaculín - 33. Outulný, 40. Vysloužil, 38. Weiss (Marek). . Rozhodčí: Vokurka - Guth, Rittich. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 50. Střely na branku: 31:31. Průběh utkání: 3:0, 3:3, 5:3.
Sestavy
HC Dukla Jihlava: Jíra - Martínek, Polívka, Jícha, Čurilla, Tobola, Sucharda, Zadražil, Randa - Vysloužil, Matějka, Gregar - Prokš, Pěška, Brychta - Přidal, Brabec, Pekárek - Štěpán, Svobodník, Vaculín
SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík - Peroutka, Belatka, Pálka, Vyhnalík, Donutil, Paták, Vysloužil, Outulný, Mokrý, Marek, Weiss, Stromecký, Salák, Vondráček




Ohlasy trenérů

Petr Svoboda HC Dukla Jihlava: Vstup do první třetiny nebyl špatný, i když se samozřejmě objevily i nějaké chyby. Nepovedla se nám hlavně druhá třetina, za tu kluci dostali vynadáno. Dnes jsme se štěstím vyhráli, ale náš výkon nebyl zrovna slavný. Do začátku sezóny ještě musíme zapracovat a výkony vylepšit.

Roman Mejzlík Horácká Slavia Třebíč: Z naší strany šlo o poměrně slušně odehrané utkání. Nehráli jsme v ideální sestavě, dokonce jsme museli poslat jednoho z útočníků do obrany, aby se síly rozložily. První třetina se nám nepovedla tak, jak bychom chtěli, druhá byla lepší, dostali jsme se do kontaktu. I přes prohru jsme s výkonem spokojení, protože Jihlava má čtyři silné lajny a my jsme se jim v některých partiích zápasu dokázali vyrovnat, i když šťastnější nakonec byli domácí.

Podobné články