Menu +

MDO: TRE - HBR 2:4 - Mladí Horáci nestačili na Rebely, trefil se jen Mlynář

Reportáže
T ř e b í č - K prvnímu přípravnému duelu si Horáci pozvali Rebely z Havlíčkova Brodu. Oba týmy udělaly v utkání mnoho chyb, což je dáno začátkem přípravného období na ledě. Hosté dokázali čtyřikrát skórovat, za domácí se dvakrát trefil Tomáš Mlynář.
Sdílejte článek
 
Příp., pátek 3.8.2012
TRE TRE
2:41:1, 1:3, 0:0
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 15.Mlynář, 35.Mlynář - 20.Cejpek (Němec), 24.Kolouch, 31.Kraučuk (Nguen), 33.Kolouch. Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Loubal (31.Šoustal) - Trnka, Strnad - Kabelka, Valík - Dobeš, Erat - Procházka - Ferda, Matov, Urban - Michálek, Březka, Pokorný - Sigmund, Mlynář, Šilpoch
BK Havlíčkův Brod: Novák (31.Marek) - Lacina, Buček - Suchý, Hrabáň - Vacek, Němec - Benák, Kopic - Vala, Kolouch Abrent - Jelínek, Kraučuk, Nguen - Cejpek, Vlach, Veselka - Michálek, Bína, Semerád

Komentář k zápasu

Do prvního přípravného utkání v nové sezóně nastoupili domácí z plného zápřahu, kdy v týdnu absolvovali třífázové tréninky. Oba celky odehrály celkem slušné utkání, v této fázi přípravy s velkým počtem chyb na obou stranách. Hosté působili svěžejším dojmem a protože dokázali být přesnější i v koncovce, byli na konci utkání spokojenější. V pozápasových nájezdech byl z 10 hráčů úspěšný pouze jeden z Rebelů, takže i v tomto měření byli lepší Havlíčkobrodští.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024