Menu +

SDO: TRE - HOD: Starší dorost v generálce podlehl bojovnému Hodonínu

Reportáže
T ř e b í č - Starší dorostenci Horácké Slavie se pilně připravují na mistrovská utkání. V generálce však nestačili na bojovný tým z Hodonína, kterému podlehli o dvě branky a do pátku 21. září, kdy v prvním mistráku přivítají na svém ledě Milevsko, tedy mají ještě dost co zlepšovat. Dvě branky do sítě Drtičů vstřelil Patrik Matov.
Sdílejte článek
 
příp, pátek 14.9.2012
TRE TRE
3:52:2, 0:2, 1:1
HOD HOD
Statistiky
Branky a nahrávky: 6. Moravec (Abrahám, Mejzlík), 14. Matov, 54.Matov (Urban, Valík) - 17. Bureš (Černohous), 19.Černohous, 31. Bureš (Čech), 36. Nosál (Křivánek), 45. Helísek Rozhodčí: Klouda - Ivaník, Večeřa. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 57. Průběh utkání: 2:0, 2:5, 3:5.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp (4.-6. Svoboda) - Moravec, Oburka, Kochánek, Valík, Štveráček, Hodek - Abrahám, Fortelný, Mejzlík - Hubert, Matov, Všetečka - Urban, Hort, Trnka
HC Hodonín: Maloch (31.Zollpriester) - Juráček, Prčík, Maršálek Nosál, Přichystal, Křivánek, Černohous Bureš, Helísek, Hložánek Melichárek, Kulyk, Šála, Čech


Karel Vejmelka po utkání SDO TRE - HOD 3:5



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Tohoto soupeře jsme moc neznali, protože hraje v jiné skupině, proto jsme přivítali možnost konfrontace se soupeřem, s nímž se v lize nepotkáme. Zápas jsme nezačali dobře, ani v dobrém tempu, ale paradoxně nám to pomohlo. Střední část první třeiny pak byla z naší strany nejlepší pasáží zápasu. Konec první třetiny zase dobrý nebyl, ustoupili jsme od agresivního a důrazného hokeje. Ve druhé třetině pořád chyběl důraz a pohyb, nešly nám přihrávky, s touto pasáží zápasu jsme rozhodně nebyli spokojeni. Zase s námi hráli mladí kluci z mladšího dorostu, které musím pochválit, odehráli nadstandartní utkání. Nepřesnosti ve hře vyplývají jednak z toho, že zapracováváme mladé hráče a jednak z toho, že jsme tento týden trénovali v malém počtu. Kluci, co se dostali na různé školy museli absolvovat různé adaptační kurzy. Trénovali jsme tento týden jen v šesti, sedmi lidech a to se na nesouhře musí projevit. Příští týden nám začíná sezóna, takže se budeme snažit konsolidovat sestavu a připravovat se co nejlépe na první mistrovské utkání.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024