Menu +

Sdílejte článek
 
9.kolo, středa 12.12.2012
TRE TRE
10:13:0, 5:1, 2:0
MEL MEL
Statistiky
Branky a nahrávky: 6. Juráň (Paták), 8. Mašek (Moučka, Vlašín), 9. Vondráček, 22. Vondráček (Vejmelka), 26. Moučka (Marek), 29. Moučka (Mašek), 34. Jirák (Juráň, Abrahám), 35. Mašek (Vlašín, Moučka), 48. Moučka (Pálka), 60. Abrahám (Pelikán) - 22. Mrázek (Roušar) Rozhodčí: Kopeček, Kotlík. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 68.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (33. Čáp) - Pavlas, Pelikán, Tvarůžek, Krejčí, Pálka, Ščerban - Moučka, Vlašín, Marek - Paták, Juráň, Jirák - Abrahám, Vondráček, Roupec - Mašek.
HC Mělník:

Komentář k zápasu

Odloženo pro marodku hostů



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia třebíč: Poslední mistrák a s výsledkem je spokojenost. Nám hodně nahrálo, že soupeř nepřijel kompletní. Sami dobře víme, jaké je to hrát v jedenácti celý zápas. My jsme takové utkání hráli minulý pátek v Brodě. Zahráli jsme si docela dobrý hokej, dali dost gólů, ale spousta šancí zůstalo nevyužitých. Měli jsme tam snad 60 střel na bránu a dali "jen" deset gólů. Střelecká úspěšnost není dost vysoká, ale byl to poslední zápas v tomto kalendářním roce. Díky Patákovi a Moučkovi jsme měli velkou sílu v útoku. Tým jsme doplnili dorostenci, kterých můžeme mít maximálně pět, dva brankáři a tři útočníci. Teď potrénujeme, pak si dáme přes svátky volno a 28. prosince tady máme přátelské utkání s Duklou Jihlava po memoriálu. Budeme mít kvalitní přípravný zápas a pátek čtvrtého ledna nám pokračuje sezona, kdy doma hrajeme s Pískem

Podobné články