Menu +

Sdílejte článek
 
15.kolo, neděle 18.11.2012
TRE TRE
8:14:0, 1:0, 3:1
STR STR
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Horký (Vondráček, Vlašín), 6. Mašek (Horký), 10. Vondráček (Weiss), 18. Marek (Roupec), 34. Vlašín (Horký, Pálka), 47. Roupec (Marek, Vondráček), 57. Tvarůžek (Marek), 60. Ščerban (Marek, Vondráček) - 46. Paukner (Teror, Hřebíček). Rozhodčí: Polák - Brabec, Otáhal. Vyloučení: 8:5, navíc Mašek 10 minut OT, Donutil 20 minut OT (oba TRE)- Hrubý 20 minut OT (STR). Využití: 3:1. V oslabení: 0:0.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Máj) - Pelikán, Tvarůžek, Pálka, Krejčí - Roupec, Marek, Vondráček - Vlašín, Horký, Weiss - Ščerban, Donutil, Mašek
HC Strakonice:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Tebíč: Utkání se soupeřem, který je v tabulce dole, jsme začali letos poprvé dobře. Měli jsme jasnou převahu a dali rychlé góly. To nás uklidnilo, ale potom přišlo polevení a soupeř to potrestal. Zápas byl vcelku snadný, ale myslím, že jsme měli dát víc gólů. Bohužel koncovka je taková, jaká je a to se dá u některých hráčů změnit jen těžko. Strakonice sice nekladly veliký odpor, ale pořád je to protivník, který nějaký odpor klade a i za rozhodnutého stavu se pořád hraje. Tak proč dál nedávat góly? Přichází situace, které na tréninku jen těžko navodíme. Zkrátka každý zápas je lepší než trénink a taková utkání by nás měla lépe připravit na těžší zápasy se silnějšími soupeři. Nejvíc mě mrzí zbytečná naše vyloučení na deset minut, protože příští zápas nám tak někteří hráči mohou chybět.

Podobné články