Menu +

Sdílejte článek
 
18.kolo, neděle 2.12.2012
MEL MEL
1:30:2, 1:1, 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 25. Novák (Smejkal) - 8. Vondráček (Pavlas, Juráň), 9. Jirák (Abrahám), 31. Vondráček (Abrahám, Juráň). Rozhodčí: Nečas - Zavřel, Špůr. Vyloučení: 9:6, navíc Paták (Třebíč) 10 min. OT. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 39.
Sestavy
HC Mělník:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka - Pavlas, Roupec, Vondráček, Ščerban, Paták, Juráň, Pelikán, Abrahám, Jirák, Vlašín, Tvarůžek, Tůma, Krejčí, Mašek

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: K utkání jsme odjeli díky disciplinárním trestům a zraněním v hodně kombinované sestavě. Nechtěli jsme utkání odkládat a tak jsme využili toho, že starší dorost měl volno a nominovali jsme po dohodě s trenéry čtyři útočníky. Hned v úvodu utkání se zranil Jarda Tůma, tak jsme museli sestavu opět upravit. V 1. třetině jsme dali dvě branky a mohli se trochu uklidnit, ale nevyužili jsme opět řadu příležitostí a soupeři se podařilo ve 2. třetině snížit. Naštěstí jsme dokázali odpovědět a vypracovat si dvoubrankový náskok do poslední třetiny. ve které jsme pokračovali v zahazovaní šancí. Domácím se nepodařilo dát kontaktní branku a tak jsme proti bojovnému soupeři náskok uhájili.

Podobné články