Menu +

Sdílejte článek
 
22.kolo, neděle 6.1.2013
VPO VPO
5:61:3, 1:1, 3:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 16. Bícha, 38. Bícha (Venkovský), 52. Rejna (Hynek), 57. Danda (Freisler), 59. Vacek (Bícha) - 11. Pavlas (Paták), 14. Donutil (Vlašín, Paták), 18. Pelikán (Paták), 27. Pálka (Roupec, Marek), 45. Donutil (Paták), 54. Donutil (Pavlas, Paták). Vyloučení: 4:3. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 25. .
Sestavy
TJ Slavoj Velké Popovice: Čásenský – Bursík, Zach, Mrva, Beran, Janáč, Rejna, Hynek, Burian, Vacek, Vilímek, Freisler, Jeništa, Bícha, Vencovský, Danda, Rod
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj - Pavlas, Roupec, Ščerban, Paták, Pelikán, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Donutil, Krejčí, Pálka, Mašek.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Do Popovic jsme jeli s vědomím, že jsme domácí v této sezoně ještě neporazili, ale že po pátečním debaklu, který utrpěli nemusí být v nejlepším rozpoložení. V úvodu utkání nás podržel několika zákroky brankář Máj a když se nám podařila využít přesilová hra, bylo na hráčích vidět, že si začali více věřit a úvodní třetinu jsme zvládli velice dobře. Ve druhé jsme se více stáhli do obrany a čekali co domácí vymyslí. Podařilo se nám v této části odskočit až na rozdíl tří branek a to jsme ještě nepromněnili trestné střílení. Soupeř potom snížil na 2:4. Ve třetí části jsme dokázali odskočit až na stav 3:6, ale díky nedůsledné hře v obranném pásmu, jsme pustili domácí v závěru do power-play při stavu 5:6. Naštěstí se nám podařilo závěr zvládnout a v utkání které mělo velmi dobrou úroveň zvítězit.

Podobné články