Menu +

Sdílejte článek
 
24.kolo, neděle 13.1.2013
STR STR
3:40:1, 0:3, 3:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 43. Hřebíček, 52. Fedor (Kubec), 57. Topinka - 7. Vlašín (Pelikán, Paták), 29. Vlašín (Mašek, Paták), 32. Paták (Vlašín), 34. Mašek (Paták, Pálka).. Rozhodčí: Pražák - Němec, Brůha. Vyloučení: 3:4, navíc Srb (STR) OT do konce utkání.. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 35.
Sestavy
HC Strakonice:
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj - Pavlas, Roupec, Vondráček, Ščerban, Paták, Pelikán, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Donutil, Pálka, Mašek.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Dnes jsme ve Strakonicích odehráli docela slušně úvod utkání, kde jsme ale bohužel vstřelili pouze jednu branku. Domácí následně vyrovnali hru a nevyužili několik příležitostí. Ve druhé třetině jsme díky zlepšené koncovce odskočili až na rozdíl čtyř branek, ale tomu neodpovídalo dění na ledě. Spíše to bylo tak, že domácí hráli a my dávali branky. Bohužel jsme se nepoučili ze hry ve druhé třetině a zřejmě pod dojmem, že se už nemůže nic stát. Zbytečnými fauly a chybami, jsme dovolili Strakonicím snížit až na rozdíl jediné branky. Hektický závěr utkání jsme se štěstím zvládli a nakonec vybojovali tři body. Určitě dnes ale nevyhrál lepší tým.

Podobné články