Menu +

Sdílejte článek
 
29.kolo, neděle 3.2.2013
TRE TRE
5:33:0, 1:0, 1:3
ZDR ZDR
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Pálka (Salák), 7. Salák (Vlašín), 14. Salák (Donutil), 28. Horký (Vondráček), 43. Paták (Mašek, Marek) - 41. Čejka (Peňáz, Bednář), 45. Bednář (Jan), 56. Bednář (Peňáz). Rozhodčí: Čech - Skopal, Reich. Vyloučení: 6:6, navíc Horký - Bednář oba 10 min. OT. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 65.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Svoboda) - Pavlas, Roupec, Vondráček, Ščerban, Paták, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Donutil, Horký, Salák, Pálka, Mašek.
SKLH Žďár nad Sázavou: Čížek (Krásný) - Čejka, Pešek, Novotný, Bednář, Peňáz, Mach, Staněk, Škorpík, Vítek, Jan, Peška.

Komentář k zápasu

Repportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Jsme spokojení určitě s první třetinou, která prakticky rozhodla. V dalším průběhu jsme měli hodně vyloučených a nemohli se dostat do většího tlaku. To vyvrcholilo ve třetí třetině, kdy jsme zbytečně pustili soupeře do kontaktu. V této fázi a ještě před tím jsme nevyužili další šance a nakonec se museli o výsledek obávat. Hosté měli za stavu 5:3 několik možností zápas ještě víc zdramatizovat. Bylo to z naší strany zbytečné, chtěli jsme ukazovat, že umíme hrát hokej lépe než soupeř, ale Žďár nám dal svým důrazem před brankou tři góly a drama bylo na světě. První třetina dobrá a pak to upadalo. Nejvíce nás těšilo, že jsme vyhráli

Podobné články