Menu +

Sdílejte článek
 
31.kolo, neděle 17.2.2013
TRE TRE
2:31:1, 0:1, 1:1.
VPO VPO
Statistiky
Branky a nahrávky: 8. Paták (Horký, Pálka), 44. Paták (Horký, Marek) - 2. Vacek (Vilímek), 22. Danda (Vilímek), 45. Rod (Rejna). Rozhodčí: Čech - Reich, Skopal. Vyloučení: 5:10, navíc Donutil 10 minut OT + do konce utkání - Vacek 10 minut OT. Využití: 1:0. V oslabení: 1:1. Diváci: 53.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Máj - Pavlas, Roupec, Vondráček, Ščerban, Paták, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Donutil, Horký, Salák, Pálka, Mašek
TJ Slavoj Velké Popovice:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: Od začátku nám chyběl pohyb a to se táhlo celé utkání. Začali jsme velice špatně a také utkání podle toho skončilo. V první třetině jsme ještě předvedli nějakou solidní hru, ale od druhé části jsme byli horším týmem, ale i přesto se nám podařilo vyrovnat. Hráči nebyli důrazní a od toho se vše odvíjelo, soupeř byl rychlejší a silnější na puku. To my se na puku neudrželi vůbec, a když se nám povedly dvě přesné přihrávky, mohli jsme se radovat. Ovšem takových momentů, kdy jsme si dvakrát po sobě přihráli na hůl, moc nebylo. Náš výkon byl špatný, ani nebyl podpořen nějakou bojovností a chutí se poprat se zdatným soupeřem. Oproti minulému týdnu, kdy jsme prohráli s Hradcem, ale výkon byl solidní, dnes jsme nenavázali vůbec na nic. Mrzí mě to, protože pořád hrajeme o druhé místo, ale Popovice ukázaly, že jsou na tuto soutěž silný tým. Mají tam hráče, kterým ke gólu stačí málo, my nehráli dobře kolektivně nedařilo se nám nic.

Podobné články