Menu +

SDO: TRE - TAB 4:5 - Na důrazný hokej Tábora Třebíčští recept nenašli

Reportáže
T ř e b í č - V souboji prvního s druhým týmem tabulky se radovali hosté, kteří tak Třebíč odsunuli na druhé místo. Třebíčští dorostenci po celé utkání nenašli recept na jednoduchý a silový hokej táborských Kohoutů. Slavistům vázla rozehrávka, chyběla překvapivá přihrávka i lepší pohyb. Nejlepším hráčem domácíh byl jednoznačně brankář David Svoboda který sice inkasoval pět branek, ale mnoho dalších vyložených šancí Táborských pochytal.
Sdílejte článek
 
4.kolo, neděle 11.11.2012
TRE TRE
4:50:1, 1:1, 3:3
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 28. Juráň (Všetečka, Abrahám), 55. Urban (Kajnar), 59. Kajnar (urban, Maštera), 60. Všetečka (Abrahám) - 7. Škrdela (Pejša), 27. Koutský (Novotný), 41. Pejša (Koutský), 43. Rejthar (Pospíchal, Koutský), 59. Koutský. Rozhodčí: Hejduk - Polák, Rampír. Vyloučení: 4:3, navíc Svoboda (TRE) - nesportovní chování. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 68. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 4:5.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Oburka, Kochánek, Štveráček, Hort, Moravec, Šimka, Kučera, Abrahám, Juráň, Všetečka, Tůma, Kajnar, Štěpánek, Urban, Matov, Maštera
HC Tábor: Dudáček - Pejša, Škrdela, Šašek, Hlaveš, Rejthar, novotný, Pospíchal, Maxa, Hlaváč, Veselý, Vertát, Koutský, Horák, Straka, Nehoda

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Jaroslav Barvíř - SK Horácká Slavia Třebíč: Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas, což se i potvrdilo. Od první minuty jsme nehráli tak, jak jsme si představovali, nelepilo nám to. Soupeř dal v první třetině gól z přesilovky a i když jsme v první části zápasu měli šance, vyrovnat se nám z nich nepodařilo. Do druhé třetiny jsme chtěli zlepšit pohyb, který měl soupeř dnes po celý zápas lepší a dostával nás hodně pod tlak. Nám se nedařilo kloudně založit útok, v obranné fázi nám to dnes opravdu nešlo. Soupeř vyhrál zaslouženě, i když ke konci zápasu jsme skóre zkorigovali, ale to už bylo moc málo času. Soupeř byl dnes lepší a připravenější. Našim hráčům nemůžeme upřít snahu, vydali se, ale soupeř hrál hodně tvrdě a fyzicky. Máme zraněné některé hráče, kteří tým táhli, ale kluci z mladšího dorostu, kteří je nahradili, odehráli dobrý zápas dnes i v pátek v Popovicích. Dnes navíc dali dva góly, takže zapadli do týmu velice dobře.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024