Menu +

Sdílejte článek
 
5.kolo, pátek 5.10.2012
ZDR ZDR
3:2sn1:0, 0:0, 1:2,
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 42.Tůma (Všetečka, Kajnar), 50.Juráň (Abrhám) – 4.Skotar (Půža), 56.Skotar (Koláček), 60.Půža. Rozhodčí: Barbil – Holeček, Plch. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: 20:30. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, - 3:2sn.
Sestavy
SKLH Žďár nad Sázavou: Zelený (Adam) – Vacek, Němec, Koláče, Machovec, Klíma, Pazourek, Macek, Šimák, Petrů, Vlček, Kittler, Skotar, Šmída, Půža.
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp (Šoustal) – Oburka, Šimka, Hodek, Hort, Štveráček, Kochánek, Abrhám, Juráň, Jirák, Tůma, Kajnar, Všetečka, Matov, Dvořák, Hubert, Urban.

Komentář k zápasu

Ve velice rychlém a vyrovnaném utkání skončil zápas v základní hrací době 2:2. V samostatných nájezdech využili svou šanci Žďárští.



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka – SK HS Třebíč: První třetina se nám moc nepovedla, soupeř nás v ní přehrál. Hned na začátku měl přesilovou hru, kterou v páté minutě proměnil. Prvních sedm osm minut bylo z naší strany hodně pasivních. Pak jsme hru vyrovnali, dostávali jsme se do šancí, ale góly jsme z nich nedali. Výborně chytal brankář domácích, který naše šance likvidoval. Druhá třetina byla vyrovnaná, ale také bezgólová, možná ve druhé dvacetiminutovce byli domácí mírně lepší. Ve třetí třetině se projevila naše dobrá fyzická síla, domácí jsme přehráli, což uznal i trenér domácích. Vytvořili jsme si i šance a otočili jsme na 2:1. Už jsme věřili, že to dotáhneme do zdárného konce, ale soupeř před koncem srovnal, ujel nám po chybě ve středním pásmu do samostatného úniku, který s přehledem střelou pod horní tyčku proměnil. Utkání tak došlo až do samostatných nájezdů, ze kterých domácí proměnili jeden, my jsme ze tří pokusů nedali žádný, takže jsme si odvezli pouze bod.

Podobné články