Menu +

Sdílejte článek
 
27.kolo, pátek 25.1.2013
CRU CRU
4:72:3, 1:2, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7.Solnička (Kopečný), 14.Meier (Kopečný, Brázda), 22.Polák (Meier, Brázda), 41.Burkoň (Machač, Polák) - 4.Abrahám (Jirák), 7.Jirák (Abrahám, Tůma), 16.Tůma (Oburka, Abrahám), 30.Urban (Maštera, Matov), 36.Mejzlík (Štěpánek, Dobeš), 42.Štěpánek (Hodek), 60.JIrák. Rozhodčí: Veselý, Vyloučení: 8:6, navíc Polák 10 minut. Využití: 2:1. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 29:26. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:5, 4:5, 4:7.
Sestavy
HC Chrudim: Hlavinka (od 31. Cvrček) - Polák, Brázda, Burkoň, Faltys, Šklíba, Solnička, Kopečný, Koreček, Machač, Meier, Kmošek, Tichý, Tomášek, Kmoníček
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp - Oburka, Hort, Štveráček, Hodek, Šimka, Kučera - Abrahám, Tůma, Jirák - Štěpánek, Mejzlík, Dobeš - Urban, Matov, Maštera

Komentář k zápasu

Po celé utkání měli hosté mírně navrch, ale zbytečnými chybami a nedisciplinovaností nechávali domácí tým ve hře o přijatelný výsledek až do konce utkání.



Ohlasy trenérů

Jaroslav Barvíř - SK Horácká Slavia Třebíč: Začali jsme dobře, na soupeře vlétli a dali dva góly. Ale potom jsme začali dělat individuální chyby a výsledkem byl kontaktní gól soupeře. Pak jsme zmatkovali, začali faulovat a dostali branku na 2:2. Naštěstí se nám podařilo první třetinu vyhrát. Domácí ve zbytku zápasu nás dobře napadali a my dělali moc chyb a zmatkovali. Nakonec se nám podařilo vyhrát a zápas zvládnout, ale spokojeni jsme jen s výsledkem, s hrou nikoliv. Je pravda, že nám chyběly opory jako kapitán Juráň, který hrál za juniorku. Kvůli zranění nemohl hrát obraný pilíř Kochánek a také chyběl Všetečka.

Podobné články