Menu +

Sdílejte článek
 
30.kolo, pátek 15.2.2013
TRE TRE
3:21:0, 0:0, 2:2
VPO VPO
Statistiky
Branky a nahrávky: 13. Abrahám (Jirák, Juráň), 43. Štěpánek (Šimka), 55. Abrahám (Kochánek, Juráň) - 46. Tumpach (Straka), 50. Čásenský (Teršíp, Polesný). Rozhodčí: Kukeně - Kotlík, Zídek. Vyloučení: 7:9. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Hort, Kochánek, Oburka, Šimka, Štveráček, Kabelka - Abrahám, Juráň, Jirák - Štěpánek, Tůma, Všetečka - Matov, Kajnar, Urban - Dobeš.
TJ Slavoj Velké Popovice:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Věděli jsme, že Popovice mají velmi dobrý tým, hrají důrazný hokej a rychle přistupují k protihráčům. Navíc hrají špici tabulky a proti nám nastoupili kompletní, proto bylo jasné, že utkání nebude jednoduché. To se všechno potvrdilo a my jsme první třetinu hráli velmi špatně. I když jsme ji 1:0 vyhráli, tak soupeř měl více ze hry i více střel a byl důraznější před naší bránou. Nás podržel brankář Svoboda, kterého musím pochválit i za čisté konto. Kdyby to bylo po třetině 1:3 v náš neprospěch, nebylo by se čemu divit. Od druhé třetiny jsme se zlepšili a začalo to být z naší strany hokejovější. Ve třetí části jsme zvýšili, ale hosté dorovnali. Nakonec rozhodla naše využitá přesilovka, kterou jsme dobře sehráli a Honza Abrahám dal vítězný gól. Jinak hra byla vyrovnaná a nám hodně pomohl brankář Svoboda, který chytil o dva góly víc než gólman Popovic, a proto bereme tři body.

Podobné články