Menu +

Sdílejte článek
 
32.kolo, pondělí 4.3.2013
TRE TRE
6:42:1, 1:2, 3:1
ZDR ZDR
Statistiky
Branky a nahrávky: 11. Jirák (Tůma, Kochánek), 11. Všetečka (Mejzlík, Fortelný), 24. Jirák (Tůma, Abrahám), 43. Všetečka, 53. Maštera (Kochánek), 58. Všetečka (Matov, Mejzlík) - 12. Vlček (Vacek), 25. Šmída (Vacek), 39. Prchal (Skotar), 51. Němec. Rozhodčí: Mech - Chocholouš, Musil.. Vyloučení: 5:7, navíc Fortelný (TR) 10 minut OT. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 55.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Hort, Kochánek, Oburka, Kučera, Štveráček, Hodek - Abrahám, Maštera, Jirák - Tůma, Fortelný, Všetečka - Urban, Mejzlík, Kajnar - Matov, Šimka, Štěpánek.
SKLH Žďár nad Sázavou:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: První třetina byla dost nekontaktní. Hodně se bruslilo s pukem a nám se podařilo dát dvě branky v rozmezí dvou minut. Měli jsme dobrý pohyb a obě branky byly pěkné. Soupeř záhy korigoval na 2:1. S první části jsme mohli být spokojení. Byl tam důraz a dobře jsme bruslili, ale ve druhé třetině musím konstatovat, že nás soupeř přehrál. Hosté byli malinko aktivnější, důraznější a začali nás napadat se třemi hráči. Nám trvalo, než jsme si na to zvykli nebo stačili zareagovat. Bohužel druhou část jsme prohráli a bylo srovnáno. O přestávce jsme museli upravit systém a hráčům domluvit, aby puky dávali dřív a byli obratnější i rychlejší. A vyplatilo se. Třetí třetinu jsme odehráli dobře, po přečíslení jsme dali rozhodující gól. Branek celkem napadalo hodně a utkání se všem muselo líbit. Nedostatky tam však stále jsou, vidíme je a musíme zapracovat na tom, aby jich bylo co nejméně. Před baráží nás čeká ještě páteční zápas s Chrudimí

Podobné články