Menu +

Sdílejte článek
 
34.kolo, pátek 1.3.2013
TRE TRE
7:43:3, 1:1, 3:0
PRI PRI
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Juráň (Hort), 12. Mejzlík (Dobeš), 16. Všetečka (Tůma, Oburka), 26. Abrahám (Mejzlík), 44. Jirák (Juráň), 55. Tůma (TS), 57. Jirák (Oburka, Juráň) - 4. Veverka (Anděl), 4. Veverka (TS), 9. Kadlec (Murárik, Císař), 22. Svoboda.. Rozhodčí: Kukeně - Kotlík, Rampír. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0.0.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Kochánek, Hort, Štveráček, Hodek, Oburka, Šimka, Kučera, Abrahám, Juráň, Všetečka, Tůma, Mejzlík, Jirák, Dobeš, Fortelný.
HC Příbram:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Jaroslav barvíř - SK Horácká Slavia Třebíč: Čekali jsme těžký zápas, což se potvrdilo. I když jsme se na to připravovali, nepodařilo se nám zachytit začátek. Soupeř nám dal tři góly z brejků a my se za stavu 1:3 těžko dostávali do zápasu. Nakonec se nám podařilo do konce první třetiny srovnat. Ve druhé části jsme se znovu dostali do problémů, zbytečným oslabením a inkasovali. V zápase jsme prohrávali celkem čtyřikrát. Pořád se nám nedaří stejně jako v minulých zápasech. Klukům nemůžeme upřít snahu, ale poprali se s tím a zápas se pak otočil. V poslední třetině jsme už soupeře přehrávali, ale pořád nám dělají problémy osobní souboje. A to musíme do baráže zlepšit. Máme na to tři zápasy, abychom se zase dostali do herní pohody. První větší prověrka bude už v neděli, kdy jedeme do Kolína. Doufáme, že tam to zlepšení začne, i když to bude mnohem těžší soupeř, který hodně bruslí a má vysokou produktivitu.

Podobné články