Menu +

Sdílejte článek
 
36.kolo, pátek 8.3.2013
TRE TRE
6:24:0, 2:2, 0:0
CRU CRU
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Hodek (Abrahám), 11. Oburka, 12. Mejzlík (Všeteška, 17. Mejzlík (Oburka), 31. Abrahám (Tůma, Všetečka), 33. Jirák (Abrahám) - 28. Jiruška (Tichý), 34. Švarc (Kopečný) Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek. Vyloučení: 5:8, navíc Faltys (CRU.) 10 min OT. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 67.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Čáp – Hort, Kochánek, Oburka, Kučera, Štveráček, Hodek – Tůma, Abrahám, Jirák – Mejzlík, Šimka, Všetečka.
HC Chrudim:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: Hráli jsme ve dvanácti lidech, protože jsme měli Marcela Juráně a Davida Fortelného v trestu a další kluky zraněné. Nechtěli jsme povolávat nikoho z mladšího dorostu, protože den nato měli důležitý zápas ve Žďáře. Chtěli jsme utkání odehrát co nejlépe a to se nám povedlo zejména v první třetině. Dařila se nám hra i kombinace a soupeře jsme do ničeho nepustili. S touto částí byla tedy spokojenost maximální. Od druhé třetiny už to bylo kostrbatější, zbytečně jsme přidržovali puk namísto toho, aby chodil z hokejky na hokejku. I když jsme v této fázi dali pěkné góly, už byl ten zápas vyrovnanější. A když už bylo rozhodnuto, ve třetí třetině se utkání více méně dohrávalo. Jsme nespokojení s tím, že jsme proměňovali přesilové hry, kterých bylo hodně. Zakončení tam bylo, ale chyběl větší důraz před brankou. Celkově jsme spokojení se zápasem i s celou základní částí. Vyhráli jsme jí, s čímž se na začátku sezony příliš nepočítalo, protože máme úzký kádr.

Podobné články