Menu +

Sdílejte článek
 
2.kolo, středa 17.8.2016
TRE TRE
7:00:0, 3:0,4:0
ZNO ZNO
Statistiky
Branky a nahrávky: Spilka 2, Doležal, Mojdl, Makovička, D.Svoboda, A. Svoboda. Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (Drapač) - Němec, Doležal, Dvořák, Patočka, Koňařík, Škrdlová, Urban - A.Svoboda, Bartoš, Šaroun - Makovička, Kotačka, M. Růžička, - D.Svoboda, Vedral, Čtveráček
Orli Znojmo:




Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - SK Horácká Slavia Třebíč: "Soupeř byl, nechci říci, horší nebo slabší, ale neměl kvalitu jako extraligový Žďár. První třetina byla z naší strany oťukávací, vytvořili jsme si nějaké šance, ale nepadalo to tam. O přestávce jsme řekli klukům, ať se víc tlačí do brány. Hlubším napadáním jsme si vytvořili větší tlak va třetině a nutili Znojmo k chybám. Druhá část už byla trošku podle našich představ a dali jsme tři pěkné góly. Kluci získali trochu sebevědomí a ve třetí třetině už jsme hráli uvolněně a předváděli i pěkný hokej. Chyby tam nějaké byly, ale šance soupeře pochytal Šimon Dobrovolný, díky kterému jsme udrželi čisté konto. Doufám, že nás to nakopne do dalších tréninků i zápasů a kluci získají sebedůvěru. Můžeme být spokojeni s průběhem utkání i s výsledkem."

Podobné články