Menu +

Sdílejte článek
 
7.kolo, pátek 14.10.2016
CRU CRU
3:11:1, 1:0, 1:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 15.Štěpánek (Kopečný), 24.Solnička (Novotný, Machač), 51.Kmoníček (Solnička) – 18.Matov. Rozhodčí: Kratochvíl – Zeman, Řezníček. Vyloučení: 2:9, navíc Polák 10 minut nesportovní chování. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 68. Střely na branku: 30:21. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1.
Sestavy
HC Chrudim: Joska – Jančařík, Voltner, Machač, Makovský, Brázda, Jiruška, Polák, Kopečná, Štěpánek, Solnička, Janoušek, Novotný, Gabriel, Voldán, Králíček, Kmoníček
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Strnad, Hort, Matov, Erat, Tůma

Komentář k zápasu

Východočeši dělali důrazným stylem hry týmu z Vysočiny značné problémy. Na první branku soupeře ještě dokázali třebíčští hráči do konce třetiny odpovědět, ve zbývajících čtyřiceti minutách se už ale neprosadili.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „Věděli jsme, že to bude mnohem těžší zápas než v Hradci. Soupeř hraje důrazný hokej a hodně bruslí. Nezačali jsme špatně, ale nevyužili jsme několik brankových příležitostí. Pak nám soupeř ujel a přečíslení využil. Sice jsme do konce první třetiny vyrovnali, ale to bylo maximum, čeho jsme mohli dosáhnout. „Ve druhé části jsme měli hodně vyloučených, což nás stálo moc sil a domácí nám zase odskočili. Ve třetí třetině jsme se chtěli dostat do zápasu a vyrovnat. Jenže soupeř dobře bránil a důraznou defenzivou nás do vyložené šance nepustil. Chrudim hrála dobře do těla a hlavně bezchybně, proto jsme to neuhráli."

Podobné články