Menu +

Sdílejte článek
 
2.kolo, sobota 17.9.2016
ZLN ZLN
3:30:1, 2:1, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 36. Heš, 39. Jecho (Špaňhel), 44. Heš - 19. Hájek (Čermák), 30. Zamazal D. (Zamazal E.), 47. Čermák. Rozhodčí: . Vyloučení: 5:5. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 62.
Sestavy
PSG Zlín: Málek (od 30. Malota) - Špaňhel, Čapka, Stiksa, Morbicer, Žižka, Páže, Heš, Jecho, Holba, Hamrla, Leška, Babulík, Najman, Sukup, Janovský, Marton, Gerych, Čech
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj - Bláha, Mojdl, Zamazal E., Topol, Svoboda L, Dvořák, Šoltés, Svoboda F., Krotký, Čermák, Zamazal D., Hájek, Venhoda, Hanák, Budín

Komentář k zápasu

V sobotu se naše Bílé hvězdy představily na ledě Zlína. Protože je dopravní situace na našich silnicích taková jaká je, dorazily do Zlína s mírným zpožděním. Náš tým stihl jen kratičkou individuální rozcvičku a šlo se na led.

Domácí na naše hráče vlétli a měli několik příležitostí k otevření skóre. Bílé hvězdy se ale postupně dostávaly do zápasu. Zlínu se nedařilo žádnou ze situací přetavit v gól, udeřilo se však na druhé straně. To se v přesilovce 5 na 3 prosadil Hájek, když pod víko dorazil střelu Čermáka.

Do druhé třetiny Ševci přidali, ale nedařilo se jim prosadit přes pozornou obranu hostujícího týmu. V polovině utkání bylo v třebíčských řadách ještě veseleji. To střílel Erik Zamazal, brankář jeho pokus vyrazil, ale jeho bratr Denis byl důrazný na brankovišti a zvýšil na 2:0. Do konce třetiny se podařilo domácím vyrovnat. Nejprve se prosadili šťastně v brankovišti a minutu před koncem třetiny po úniku - 2:2.

Do poslední části vstoupili lépe domácí a v přesilovce šli do vedení. Naši hráči se nechtěli s nepříznivým stavem smířit. Ve 47. minutě jeli z vlastní třetiny na domácí branku Hájek s Čermákem, který se s pukem nepáral a uklidil ho do sítě - 3:3. V závěru si domácí vypracovali několik šancí, se kterými si naše obrana s brankářem Trvajem poradila. Za zmínku stojí poslední minuta, kdy domácí pálili do odkryté klece, ale i tato střela skončila po semaforu v lapačce brankáře Trvaje.

Podobné články