Menu +

Sdílejte článek
 
22.kolo, sobota 4.2.2017
TRE TRE
7:32:1, 3:2, 2:0
ZDR ZDR
Statistiky
Branky a nahrávky: 18. Svoboda (Kuba), 18. Oliva, 28. Horký, 35. Horký (Svoboda, Kuba), 35. Horký (Jaša, Topol), 47. Hanák (Daňhel), 60. Horký (Šabatka) - 6. procházka (Doležal R.), 29. Pelikán (Doležal P., Procházka), 34. Doležal P (Procházka). Rozhodčí: Dostál - Mejzlík, Tůma. Vyloučení: 1:2 . Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka - Šabatka, Bobrovský, Topol, Hrbáček, Němec, Bartoš, Svoboda, Kuba, Krotký, Jaša, Staněk, Horký, Hanák, Daňhel, Mašíček, Oliva
SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík - Doležal P., Doležal R., Grygar, Koukola, Kulda, Kunstmüller, Pelikán, Procházka, Pecka, Svoboda

Komentář k zápasu

Přestože soupeř nepřijel v příliš hojném počtu, už v šesté minutě po střele Procházky musel třebíčský gólman vymetat puk ze své branky. Domácí se snažili o vyrovnání, soupeř byl ale důrazný v bránění a nechtěl dát svoji kůži zadarmo. Pak ale přišla 18. minuta a čas pro Martina Olivu a Adama Svobodu, kteří svými brankami zařídili vedení Horáků na 2:1.

Ve druhé třetině začal na ledě opět úřadovat Adam Horký, který svoji první brankou zvýšil vedení Třebíče na 3:1. Poté však přišel na domácí jakýsi útlum, kterého soupeř využil a v krátké době dokázal stav srovnat na 3:3. Trenéři domácí týmu si vyžádali oddechový čas, po jehož skončení dostal prostor znovu Adam Horký a v rozmezí třiceti vteřin se jeho zásluhou na světelné tabuli rozsvítil stav 5:3.

V poslední části hry už domácí nechtěli dovolit případné drama, hráli ukázněně a zásluhou Ondry Hanáka pojistili své vedení. poslední slovo ale znovu patřilo Adamovi Horkému, který v Poslední minutě vstřelil svoji čtvrtou branku v utkání.

Podobné články