Menu +

4. třída: Orli v Třebíči urvali bod za remízu 2:2

Reportáže
T ř e b í č - V sobotu, ve svém posledním domácím zápase sezóny a předposledním utkání vůbec, přivítali čtvráci jediný "extraligový" tým soutěže - Znojmo. V první třetině si domácí vytvořili tlak i šance, ale proměnili pouze dvě, což se v dalším průběhu utkání ukázalo jako, pro zisk obou bodů, nedostatečný náskok.
Sdílejte článek
 
25.kolo, neděle 12.3.2006
TRE TRE
2:22:0,0:1,0:1
ZNO ZNO
Statistiky
Branky a nahrávky: 4.M.Mejzlík, 4.J.Dobeš (R.Bartůněk) .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: K.Vejmelka, D.Svoboda - P.Veškrna, M.Štveráček, F.Pyrochta, V.Dobeš, A.Oburka, T.Hodek - J.Dobeš, R.Bartůněk, P.Matov - J.Jahoda, T.Balík, J.Válal - O.Urban, J.Abrahám, M.Mejzlík - J.Tůma
Orli Znojmo:

Komentář k zápasu

Od počátku utkání se domácí do svého soupeře zakousli a vytvořili si převahu, kterou korunovali dvěma góly ve 4. minutě. Nejprve vyvezl puk z obranné třetiny M.Mejzlík, obkroužil znojemskou bránu a pěkně zasunul - 1:0. Vhazování po úvodní brance vyhrál R.Bartůněk pro J.Dobeše, který střelou z levé strany překvapil mladého orla v brance - 2:0. Domácí dále pokračovali v dobývání svého soupeře, ale do konce třetiny se jim branku vsítit již nepodařilo, i když šancí si vypracovali hodně.

V dalších dvou třetinách již byla hra vyrovnaná, hostům se podařilo srovnat stav utkání. Až do konce zápasu to bylo velice bojovné utkání, s předvedeným výkonem byli trenéři obou týmů spokojeni. Škoda nepromněněných šancí v první třetině, kde mohli třebíčští o výsledku prakticky rozhodnout.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024