Menu +

5. třída: Posílená Vídeň nadělila domácím deset branek

Reportáže
T ř e b í č - V osmém kole zavítal do Třebíče zahraniční účastník soutěže - tým Vídně. Už při pohledu na rozcvičku hráčů hostí bylo zřejmé, že soupeř dovezl především starší hráče, včetně tří hráčů šesté třídy. I když se domácí hráči snažili a bojovali, na vyspělejší tým z Vídně to tentokrát nestačilo.
Sdílejte článek
 
8.kolo, neděle 19.11.2006
TRE TRE
1:100:3, 0:5, 1:2
WIE WIE
Statistiky
Branky SK HS Třebíč: 36. R.Bartůněk.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: K.Vejmelka, D.Svoboda - T.Hodek, A.Oburka, M.Štveráček, J.Dobeš, P.Veškrna, V.Dobeš, - J.Tůma, R.Bartůněk, J.Válal - O.Urban, F.Pyrochta, M.Mejzlík - J.Jahoda, T.Balík
EC Vienna Capitals:

Komentář k zápasu

Nástup do utkání se třebíčským moc nepovedl a hned v z prvního útoku se hostům podařilo skórovat. V dalších minutách úvodní třetiny hosté pokračovali v ostřelování domácí brány, ale zásluhou domácího brankáře byl stav po první třetině pouze 0:3.

Druhou třetinu zcela ovládli hosté, kteří svým dobrým bruslením dělali třebíčským velké problémy. Ve druhé třetině vídeňáci vstřelili dalších pět branek, takže po dvou třetinách byl stav utkání 0:8.

Do závěrečné části nastoupili domácí s odhodláním vyhrát alespoň třetí třetinu. Hra se posutpně vyrovnávala, a R.Bartůněk vstřelil čestný úspěch domácího týmu. V dalších šancích domácí již neuspěli, buď trefili tyč, nebo soupeřova brankáře.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024