Menu +

5. třída TRE-HBR 1:3: Rebelové školili pětku z produktivity

Reportáže
T ř e b í č - V tomto smolném utkání hosté dali domácím hráčům lekci z produktivity, protože z minima šancí vstřelili 3 góly, zatímco domácí z velkého tlaku dokázali využít pouze jednu šancí. Výborný výkon podal havlíčkobrodský brankář, kterému svým obětavým výkonem pomáhali všichni hráči. Domácí prohrávali už 0:3 a povedlo se jim už jen snížit na 1:3, když jedinou branku domácích vsítil Marek Mejzlík.
Sdílejte článek
 
3.kolo, neděle 15.10.2006
TRE TRE
1:30:1, 0:2, 1:0
HBR HBR
Statistiky
Branky SK HS Třebíč: 35. Mejzlík.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: D.Svoboda, K.Vejmelka - P.Veškrna, V.Dobeš, T.Hodek, M.Štveráček, J.Dobeš, A.Oburka - T.Balík, R.Bartůněk, J.Válal - O.Urban, J.Abrahám, M.Mejzlík - J.Jahoda, J.Tůma, P.Matov - T.Burián
BK Havlíčkův Brod:

Komentář k zápasu

Své první domácí utkání sehráli Třebíčští proti soupeři z Havlíčkova Brodu. Od úvodního buly domácí hráči navázali na dobrý výkon z předchozího utkání z Velkého Meziříčí. Hned v první minutě měl obrovskou šanci Matov, ale z dorážky netrefil odkrytou bránu. V dalších minutách domácí hráči pokračovali v dobývání brodské brány, ale všechny pokusy zlikvidoval výborný brankář hostí. V 11. minutě hosté vyslali svou druhou střelu v utkání a ujali se vedení 0:1. Domácí nepolevili ve svém nasazení a svou nátlakovou hrou si vytvářeli převahu, kterou mohl korunovat gólem ve 14. minutě R.Bartůněk, který ujel všem hráčům, ale své sólo od červené čáry nepochopitelně završil nepřesnou nahrávkou na spoluhráče.

Do druhé třetiny nastoupili Třebíčští s odhodláním zvrátit nepříznivý stav utkání, ale bohužel byli to hosté, kterým se opět podařilo vsítit branku. Nejprve v 18. minutě prošlo lehké nahození puku domácímu gólmanovi Svobodovi mezi nohama a ve 22. minutě po závaru před domácí bránou důraznější hosté zvýšili na 0:3.

Ve třetí třetině, konkrétně Ve 35. minutě utkání se Mejzlíkovi po samostatné akci podařilo snížit na 1:3. Od této chvíle třebíčští přidali na důrazu a snažili se o vyrovnání, ale rebelové obětavou hrou udrželi vedení a odvezli si z Třebíče oba body.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024