Menu +

5. třída: TRE-KOM 3:4: Jen smůla připravila páťáky o body

Reportáže
T ř e b í č - V neděli přivítali hráčí 5.třídy na svém ledě soupeře z druhého největšího města v republice, tým HK Kometa Úvoz. Protože v brněnském týmu hrají převáně starší kluci, dal se očekávat velmi bojovný zápas. V tomto vyrovnaném utkání měli více štěstí hosté, je velká koda, že se domácím nepodařilo rozhodnout utkání ve druhé třetině, kdy měli velkou převahu.
Sdílejte článek
 
22.kolo, neděle 25.2.2007
TRE TRE
3:40:1, 2:0, 1:3
KO2 KO2
Statistiky
Branky a nahrávky SK HS Třebíč: 21. J.Válal (P.Matov), 24. R.Bartůněk (V.Dobe), 41. J.Tůma (R.Bartůněk).
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: K.Vejmelka, D.Svoboda - A.Oburka, J.imka, M.tveráček, T.Hodek, V.Dobe - O.Urban, J.Tůma, M.Mejzlík - J.Válal, J.Vetečka, P.Matov - J.Jahoda, R.Bartůněk, T.Balík
HCM Warrior Brno:

Komentář k zápasu

Předzápasové předpoklady se naplnily a hned od začátku se hrál rychlý hokej, plný osobních soubojů. Hosté díky své silové převaze měli trochu navrch v osobních soubojích, ale domácí hráči tento nedostatek nahrazovali bojovností. V 7. minutě se hostující hráč šikovně schoval za domácí obranu a nadvakrát překonal třebíčského brankáře. Domácí hráči měli šanci srovnat stav utkání ještě v prní třetině, ale své možnosti nevyuili.

Druhou třetinu začali třebíčstí náporem, který se jim podařilo zůročit ve vyrovnávací branku ve 21. miutě. P.Matov vzal puk za svou bránou, pěkně projel až do třetiny hostů, kde předložil volnému J.Válalovi, ale jeho střelu brněnský brankář vyrazil. K odraženému puku se dostal opět P.Matov a dal J.Válalovi šanci na reparát, který se již povedl - 1:1. V této části utkání byli domácí hráči lepším týmem, čehož důkazem byla další branka v síti hostů ve 24. minutě. To V.Dobeš vybojoval puk ve středním pásmu pro R.Bartůňka, který zařadil na nejvyšší rychlostní stupeň a hosté se jenom dívali na záda třebíčskému hráči, jak zvyšuje na 2:1. Tlak třebíčských pokračoval i nadále, ale brněnský brankář svůj tým podržel.

Jak skončila druhá třetina, tak začala i závěrečná část utkání - náporem domácího celku, bohužel opět bez vstřelené branky. Ve 38. minutě z ojedinělého protiútoku hosté vyřešili situaci dva na dva bravurně - 2:2. O minutu později již hosté vedli po chybné rozerhrávce domácího obránce - 2:3. Třebíčstí hráči zbraně nesložili a ve 41. minutě dorazil střelu R.Bartůňka důrazný J.Tůma - 3:3. Když u se zdálo, že utkání skončí remízou, jako úvodní měření sil, nachytal ve 44. minutě hostující hráč do té doby výborného třebíčského brankáře nepřipraveného a lehké nahození od mantinelu skončilo v šibenici domácí branky.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024