Menu +

5. třída: Vánoční nadílku v podobě šesti gólů nechali páťáci v Břeclavi

Reportáže
T ř e b í č - V dohrávce posledního letošního kola, celkově třináctého, zajížděli třebíčští na led Břeclavi, která zatím nezískala ani bod.V tomto utkání předváděli třebíčští pěknou kombinační hru a vyhráli zcela zaslouženě, i když nepromněněním velkého množství šancí ušetřili domácí od vyšší porážky. Dva body za branku a asistenci si připsali Marek Mejzlík a Jaroslav Tůma.
Sdílejte článek
 
13.kolo, neděle 17.12.2006
BRE BRE
0:60:1, 0:1, 0:4
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky SK HS Třebíč: 4. J.Tůma (M.Mejzlík), 19. M.Mejzlík (J.Tůma), 33. J.Jahoda (J.Válal), 37. P.Matov, 43. R.Bartůněk (P.Veškrna), 45. F.Pyrochta. Průběh utkání: 0:6.
Sestavy
HC Břeclav:
SK Horácká Slavia Třebíč: K.Vejmelka, D.Svoboda - T.Hodek, F.Pyrochta, A.Oburka, M.Štveráček, P.Veškrna, V.Dobeš - J.Tůma, M.Mejzlík, O.Urban - J.Jahoda, T.Balík, J.Válal - J.Dobeš, R.Bartůněk, P.Matov

Komentář k zápasu

Od první minuty slávisté zatlačili soupeře před bránu, odkud se domácí dostávali velice sporadicky. Ve 4. minutě otevřel skóre J.Tůma, kterému pěkně přihrál M.Mejzlík - 0:1. Tlak hostí pokračoval i nadále, ale jejich střelecké trápení z posledních zápasů pokračovalo. Do konce třetiny se skóre již nezměnilo.

Ve druhé třetině hosté pokračovali v ostřelování domácí brány, ale bohužel až do 39. minuty bez gólového efektu, kdy si aktéři úvodní branky své role vyměnili - J.Tůma nahrával M.Mejzlíkovi - 0:2. Zbytek třetiny se neustále odehrával před brankou domácích, ale domácí gólman všechny šance zneškodnil. Po dvou třetinách svítil na ukazateli pro domácí velice příznivý stav 0:2.

V závěrečné části třebíčští konečně prothli střeleckou smůlu a využili alespoň část svých šancí. Ve 33. minutě našel před bránou J.Válal zcela volného J.Jahodu, který zvýšil na rozdíl tří branek. Na 4:0 upravil ve 37. minutě P.Matov, když vybojoval za bránou puk, vyjel si před branku a zasunul pod padajícího gólmana. Domácí obrana poté s velkým úsilím odolávala až do 43. minuty, kdy vyhození P.Veškrny zachytil R.Bartůněk, natlačil se před obránce a zavěsil pod horní tyčku - 5:0.
Brankový účet na konečných 6:0 pro hosty uzavřel v poslední minutě zápasu F.Pyrochta, když zachytil vyhození domácí obrany a jeho střelu od modré viděl domácí brankář až v síti.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024