Menu +

Hokejovou exhibici vyhrál tým veteránů

Ohlasy po utkání
T ř e b í č - Desetilété výročí působení Horácké Slavie v první lize oslavil třebíčský hokej více než důstojně. Exhibice, na níž mohly téměř čtyři tisícovky diváků vidět takové hráče jako Patrik Eliáš, Martin Erat, Jiří Šejba, Milan Chalupa, Oldřich Válek, Jaroslav Benák a mnoho dalších výborných hráčů, skončila vítězstvím Mužstva veteránů ČR. Hráči i diváci, kterých přišly na Zimní stadion Města Třebíče téměř čtyři tisícovky se výborně bavily a o to šlo v tomto zápase především. Velmi působivým bylo defilé všech mládežnických mužstev Horácké Slavie včetně jejich realizačních týmů, které samotnému zápasu předcházelo.
DOPLNĚNY FOTOGRAFIE - ZDE.
Sdílejte článek
 
Výsledek v tomto utkání rozhodně nebyl tím nejdůležitějším, přesto přinášíme nejen soupisky obou mužstev, ale i přehled střelců a asistentů všech třinácti branek:

TÝM MĚSTA TŘEBÍČE:
1. Bakus Pavel, 35. Neruda Stanislav - 51, Mejzlík Martin, 63. Němec Ondřej, 7. Ščerban Bedřich, 27. Hrbáček Marcel, 26. Eliáš Patrik, 91. Erat Martin, 50. Otoupalík Jiří, 92. Mejzlík Roman, 10. Hlouch Roman, 17. Fryauf Matrin, 21. Oliva Jiří, 24. Bakus Oldřich, 20. Čachotský Tomáš, 55. Dostál Ivo, 11. Žiška Jakub. 15. Zelenka Tomáš

TÝM VETERÁNŮ ČR:
35. Ušiak Jan - 5. Chalupa Milan, 30. Neliba Jan, 7. Benák Jaroslav, 21. Svoboda Radoislav, 24. Setikovský Pavel, 29. Hajdůšek Stanislav, 22. Šejba Jiří, 6. Nový Milan, 12. Doležal Jiří, 32. Holý Karel, 11. Farda Richard, 26. Válek Oldřich, 16. Razým Milan, 23. Kameš Jaroslav

Branky a nahrávky: 5. Erat Martin (Eliáš), 6. Hlouch (Ščerban), 9. Eliáš (Fryauf), 41. Mejzlík M. (Čachotský), 48. Fryauf (Eliáš) - 14. Šejba (Válek), 23. Šejba, 25. Holý (Farda, Doležal), 44. Válek (Šejba, Kameš), 47. Razým, 53. Doležal, 56. Šejbva, 58. Neliba (Razým, Nový)


Na zimním stadionu města Třebíče se uskutečnila hokejová exibice, která byla zážitkem i pro toho, kdo k hokeji nemá příliš kladný vztah. Téměř čtyři tisíce zvědavých fandů netrpělivě očekávaly příchod třebíčských hvězd a veteránů České republiky.

Ještě než obě mužstva vykročila na led k vidění byl zápas žáků třetí a čtvrté třídy. Poté moderátor Petr Martinák představil všechna mužstva od přípravky až po juniory. Také byl představen výkonný výbor Horácké Slavie, kde nechyběl Tomáš Zelenka, jako marketingový ředitel.

Před zápasem byl ještě slavnostně předán dres s číslem 15, s nímž Tomáš hrával. Tímto aktem bylo zároveň určeno, že číslo patnáct už nikdy nebude žádný hráč Horácké Slavie na svém dresu nosit. Třebíčský dres s číslem patnáct už navždy patří Tomáši Zelenkovi, současnému marketingovému řediteli Horácké Slavie.

O přestávce byli divákům jednotlivě představeni hráči současného týmu mužů, kteří se připravují na další prvoligovou sezónu.

Zápas samotný se odehrál ve velmi poklidném tempu. K vidění bylo mnoho pěkných akcí, brankářských zákroků a také pádů, bez kterých se hokej neobejde. Veteráni sice dlouho prohrávali, nakonec však dokázali vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch. Na závěr byl pro fanoušky připraven malý ohňostroj a rozloučení s hokejovými hvězdami.

Na závěr lze konstatovat, že akce byla výbornou propagací třebíčského hokeje, a nezbývá než doufat, že tribuny třebíčského stadionu budou, stejně jako dnes, zaplněny i v průběhu mistrovské prvoligové sezóny 2006/2007.

Podobné články

Ohlasy po utkání

Klíčový byl třetí zápas, říká Štebih o čtvrtfinále. Co mistrovství světa nebo dovolená?

20.03.2024
Ohlasy po utkání

Věděli jsme, že nám soupeř nedá vydechnout. Hráli jsme trpělivě, říká Ondřej Baláž

14.03.2024
Ohlasy po utkání

Vybrali jsme těžší cestu, musíme vyhrát, říká Kamil Pokorný

13.03.2024