Menu +

3. třída - turnaj v minihokeji v Humpolci 03.02.2007

Mládežnický hokej
T ř e b í č - Třetí třída pokračovala předposledním turnajem v této sezóně v Humpolci, kde se ve skupině "A" zúčastnila družstva V.Meziříčí, Žďáru n.S., Třebíče a Pelhřimova , ve skupině "B" se utkala družstva Humpolce, Třebíče, Jihlavy a Telče. Tentokrát si obě třebíčská družstva vedla velmi dobře. Áčko svoji skupinu vyhrálo a béčko skončilo třetí. Hráči si od realizačního týmu vysloužili nejen pochvalu, ale také párek v rohlíku pro každého, jako odměnu za dobrou hru a nasazení.
Sdílejte článek
 
Třebíč A:

Třebíč A – Pelhřimov 7:2 (2:0,2:2,3:0)
V posledním měření sil s Pelhřimovem jsme na domácím stadioně prohráli 5:3 a tak jsme měli co oplácet. Hned od první minuty jsme šli za vítězství a houževnatý odpor soupeře jsme definitivně zlomili v poslední třetině.

Třebíč A – Žďár n.S. 13:0 (2:0,4:0,7:0)
Žďárské družstvo tentokrát přijelo v silné sestavě což ukázal jejich první zápas s Velkým Meziříčím, který vyhrálo 6:4. My jsme ale zahráli jeden z nejlepších zápasů v sezóně a nenechali nikoho na pochybách, kdo bude pánem na ledě. Od samého začátku jsme byli ve všech směrech lepší a závěr zápasu byl jen oslavou hokeje těch nejmenších.

Třebíč A – Velké Meziříčí 4:2 (2:1,1:1,1:0)
S "Velmezem" jsme odehráli vítězný zápas před čtrnácti dny na jeho ledě. Proto soupeř přijel v té téměř nejsilnější sestavě, aby letošní soutěž ( pro ně poslední turnaj ) zakončil vítězstvím. My jsme byli ale proti a tak se hrál dramatický zápas až do konce a myslím si, že i zaslouženě vyhraný. Ke konci už kluci vytahovali poslední síly, které vydali v předchozím zápase. Tímto vítězstvím udělali pěknou tečku a po zásluze vyhráli turnaj bez ztráty bodu.

Družstvo zaslouží velkou, ale doopravdy velkou pochvalu a vyzvednu výkon brankáře Romana Šoustala .
Sestava a góly: R Šoustal, M.Novák (2), J.Slabý (5), R.Ferda (6), A.Trnka (2), K.Březka (3), P.Bednář (3), Pokorný (2), Šárka(0).

Pořadí:
1. Třebíč A 6 bodů
2. Žďár 4 body
3. V. Meziříčí 1 bod
4. Pelhřimov A 1bod

Třebíč B:

Třebíč B – Jihlava 3:4 (2:2,1:2,0:0)
Jak se pomalu stává zvykem, opět nám utekl začátek. Jihlava odskočila o dvě branky. V průběhu zápasu se podařilo nejen vyrovnat síly na hřišti, ale být i lepší. Bohužel čas šel příliš rychle a už nedošlo k vyrovnání.

Třebíč B – Telč 4:4 (1:3,2:1,1:0)
Opět nám utekl začátek zápasu poté se hra vyrovnala a zápas skončil s výsledkem, kdy byly spokojené obě strany.

Třebíč B – Humpolec 4:4 (0:1,2:2,2:1)
S favoritem skupiny "B" (Humpolec-Jihlava - 12:4) jsme sehráli více než vyrovnané utkání, ve kterém musel za nemocného M.Loubala do brány nastoupit R.Šoustal a podal opět velmi dobrý výkon. Při trošce štěstí jsme málem viděli trenéra Vrbku jít domů z Humpolce pěšky. Já to musím říct: on totiž před zápasem klukům řekl, že když vyhrají, že půjde domů pěšky a kluci se pak na ledě mohli strhat, aby to dokázali. Bohužel půl minuty před koncem byl domácí brankář, při sólovém nájezdu našeho hráče proti.

I „B“ družstvo zaslouží velkou pochvalu, neboť odehrálo dobrý turnaj.
Sestava a góly: M.Loubal (R.Šoustal), V.Nečas (1), D.Kučera (3), D.Bláha (2), Erat (0), J.Kalábek (0), K.Svoboda (0), Sigmund (3), Kardoš (0), R.Caha (1), J.Přibyl (1).

Pořadí:
1. Humpolec 5 bodů
2. Jihlava 4 body
3. Třebíč B 2 body
4. Telč 1 bod

Tentokrát všichni kluci odehráli výborný turnaj a po zásluze si zasloužili párek v rohlíku, který měli za dobrou hru slíbený. Jiří Burian – trenér 3.třídy

Podobné články

Mládežnický hokej

Juniory čeká závěrečný dvojzápas nadstavby. Proti Opavě a Studénce

15.03.2024
Mládežnický hokej

Nadstavba vrcholí! Juniory čekají klíčové zápasy s Warriors a Zlínem

08.03.2024
Mládežnický hokej

Juniory čeká venkovní dvojzápas se Studénkou a Valašským Meziříčím

01.03.2024