Menu +

Představujeme dvojici nových partnerů – Stavebniny TOMI a Mladou Frontu Dnes

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Třebíčský hokejový klub nepolevuje v práci s partnery, která, jak známo, nikdy nekončí. Nyní vám můžeme představit další dva nové partnery, s nimiž se Horácká Slavia dohodla na spolupráci. Jsou jimi Stavebniny TOMI a nakladatelství MAFRA, do jehož portfolia spadá i list Mladá Fronta Dnes.
Sdílejte článek
 

Stavební společnost TOMIreko, s.r.o. vznikla v roce 2009. Společnost se v současnosti zaměřuje na oblast regenerace panelových domů, vodohospodářských a památkových staveb. Působení společnosti se neomezuje pouze na region Vysočiny, nýbrž realizuje své zakázky na celém území Čech, Moravy a Slezska. Více informací včetně desítek referenčních staveb možno najít na www.tomireko.cz/ .

.

“Díky nárůstu zakázek se společnost stala velmi zajímavým a významným odběratelem stavebních materiálů tuzemských výrobců. V roce 2011 koupila areál stavebnin Kapucín-market v Třebíči v bývalém areálu PSJ. V prosinci 2011 byla založena společnost TOMI stavebniny s.r.o. a v lednu 2012 začala prodávat tento sortiment i maloobchodně. Stavebniny jsou zaměřeny na prodej zateplovacích systémů a betonových prvků,“ informuje jednatel firmy TOMIreko Ing. Tomáš Kliner.

Prodenu Stavebniny TOMI najdete v Třebíči na Hrotovické ulici č. 1202.

Veškeré informace o firmě TOMI stavebniny s.r.o. včetně možnosti zpracování zdarma cenové nabídky najdete na webových stránkách www.tomistavebniny.cz/ .


Deník Mladá fronta DNES má 806.000 čtenářů. Cílem listu je podávat pravdivý a plnohodnotný obraz o světě, ve kterém žijí. Součástí tohoto obrazu musí být aktuální a kvalitní zpravodajství, stejně jako užitečné servisní informace či oddechové čtení ve specializovaných přílohách. Toto jsou pilíře, na kterých stojí Mladá fronta DNES v novém tisíciletí, a díky nimž je právě těmi správnými novinami pro moderního čtenáře.

Prezentaci Mladé Fronty Dnes můžete vidět i na světelné multimediální kostce nad ledovou plochou.

Veškeré informace o nakladatelství MAFRA

Internetovou prezentaci deníku Mladá Fornta Dnes najdete na www.idnes.cz.

V tištěném vydání Mladé Fronty Dnes budou vycházet takovéto pozvánky na domácí zápasy Horácké Slavie.

Podobné články

Aktuální zprávy

Tvoří se nová soupiska, koho uvidíme v Moravských Budějovicích?

22.03.2024
Aktuální zprávy

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

22.03.2024
Aktuální zprávy

HST táhne! Návštěvnost i sledovanost zápasů patří v rámci Chance ligy k nejvyšším

19.03.2024