Menu +

96 - Rostislav Malena ukončí kariéru v utkání s Kometou, hrané dresy půjdou do aukce

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Obránce Rostislav Malena je posledním aktivním hráčem, který zažil s Horáckou Slavií Třebíč postup do první ligy v sezóně 1996 – 1997, a po téměř dvaceti letech se rozhodl ukončit svoji bohatou kariéru. Stane se tak v prvním přípravném utkání sezony 2016/2017 s Kometou Brno v pátek 29. července 2016. Třebíčští hráči v tomto utkání nastoupí ve speciálních dresech, jimž bude vévodit výroční logo, ale i další originální prvek. Celá sada těchto speciálních a originálních hraných dresů pak půjde do aukce. Fanoušci tak budou mít příležitost získat nevšední památku a originální dres.
Sdílejte článek
 

Číslo na zádech hráče není jen znak, často říká mnohem víc

Přesně, jak říká titulek, každý hráč má na zádech své jméno, ale i číslo. Právě k číslům se mnohdy vztahují různé až neuvěřitelné historky.
Rostislav Malena nastupuje celou kariéru s číslem 96. "Číslo 96 jsem si vzal proto, že rok 1996 je rokem, kdy jsem získal svou první profesionální smlouvu, a také rok, kdy jsem poprvé nastupoval za muže. Bylo to tady v Třebíči," vysvětlil důvody výběru svého čísla Rostislav Malena.
Právě toto číslo je námětem a originálním prvkem, který bude zdobit všechny dresy, v nichž hráči Horácké Slavie v utkání s Kometou Brno nastoupí.


Originální dresy budou zařazeny do aukce, která bude spuštěna následující den po odehrání zápasu. Vyvolávací cena dresu bude startovat na 1 200 Kč.


Matematický vzoreček z dílny ZŠ T.G. Masaryka, nevšední ozdoba originálních dresů

Partnerem tohoto prvku ve formě matematického vzorečku je třebíčská Základní škola T.G. Masaryka, která je dlouholetým partnerem klubu a do jejichž sportovních tříd chodili a chodí hráči Horácké Slavie Třebíč. Od páté do osmé třídy, tedy celý druhý stupeň, ji navštěvoval i Rostislav Malena. V této škole fungují nejen sportovní třídy se zaměřením na lední hokej, ale i úspěšné matematické třídy. Došlo tedy ke spojení sportu a matematických vědomostí. Výsledkem je vzorec, který bude na každém dresu originální a nezaměnitelný a jehož čísla vychází z čísel současného hráčského kádru a vždy se v něm objeví číslo 96.

Podobné články

Aktuální zprávy

Zakončení sezony! V pátek 22. března proběhne autogramiáda prvního týmu HST

včera
Aktuální zprávy

Speciality pro play off, logo i nová nabídka fanshopu!

05.03.2024
Aktuální zprávy

Užijme si poslední play off ve svém před rekonstrukcí! Vstupenky na 3. čtvrtfinále jsou v prodeji!

04.03.2024