Menu +

MBL-TRE 4:1: Mladá Boleslav Třebíč výrazně nepřehrála, dokázala však vstřelit branky

Reportáže
T ř e b í č - Předposlední přípravný zápas před první ligou s Mladou Boleslaví překvapení nepřinesl. Horácká Slavia na ledě jednoho z favoritů podlehla o tři branky, ale opět se potvrdilo, že jediné co jí chybí je střílení branek. K prvnímu utkání v třebíčském dresu nastoupili útočníci Mertl s Dibelkou, jediný gól hostujícího celku však vstřelil ve čtyřiačtyřicáté minutě David Dolníček.
Sdílejte článek
 
přát., úterý 5.9.2006
MBL MBL
4:12:0, 1:0, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Kocák, 8. J. Kadlec, 31. Výborný, 43. Krupka - 44. Dolníček. Vyloučení: 10:6 . Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 26:27. Průběh utkání: 4:0, 4:1.
Sestavy
BK Mladá Boleslav:
SK Horácká Slavia Třebíč: Valent (44. Luňák) - Ščerban, Rehák, Dvořák, Šefčík, Hrbáček, Bulička, Sláma, Pálka - Handlovský, Dolníček, Korotvička - Laš, Oliva, Mertl - Čech, Zahradník, Dibelka - Látal, Sobotka, Přibyl.




Ohlasy trenérů

Jiří Otoupalík - Třebíč: Odehráli jsme jedno z těch lepších utkání. Herně jsme nepropadli, ale bohužel se nám stále nedaří zlepšit produktivitu. Boleslav je silný soupeř, přesto nás nepřehrála nějakým trvalým tlakem. Dovedla ale využít všechny naše chyby a vytěžila z nich branky. V přesilovkách jsme si vytvořili dobré příležitosti, bohužel jsme trefili tyčky. Skóre mohlo vypadat lépe. Snažíme se vzít si z tohoto zápasu to pozitivní a věříme, že to střelecké probuzení brzo přijde.


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024