Menu +

VME-TRE 2:5 - Domácí dlouho odolávali, nakonec však podlehli o tři branky

Reportáže
T ř e b í č - V pátém přípravném utkání si hokejisté Horácké Slavie připsali první výhru na ledě soupeře. Ta se však nerodila lehce. Opět jim totiž utekl začátek zápasu, když domácí šli už ve třetí minutě do vedení a červenobílí pak museli dvarát dotahovat. Nakonec se však dokázali prosadit a odváží si výhru o tři branky. Hattrickem se v utkání uvedl Lukáš Nahodil, kterému svědčí spolupráce s Jiřím Ferebaurem a Alešem Staňkem.
Sdílejte článek
 
přát., čtvrtek 14.8.2008
VME VME
2:51:0, 1:1, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Bukáček (Konečný), 25. Bula (Nekvasil) - 24. Nahodil (Staněk, Ferebauer), 30. Nahodil, 47. Zahradník (Čech), 56. Nahodil (Staněk, Ferebauer), 60. Přibyl Rozhodčí: Homola - Zídek, Klouda. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 350. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:5.
Sestavy
HHK Velké Meziříčí: Betinec (Zour) - Smejkal, Stráňovský "C", Kochánek, Konta, Vlašín, Pálka - Konečný, Bukáček, Kunstmüller, Janda, Nekvasil, Bula, Sobotka, Hudcovský, Krča, Dostál, Jánský, Bašnár, Foltýn.
SK Horácká Slavia Třebíč: Lev (Ondrůj) - Hrbáček, Sláma, Sedláček, Kalafut, Koktan, Zíb, Březina, Bulička - Čech, Zahradník, Přibyl, Ferebauer, Nahodil, Staněk, Burian V., Otčenáš, Obdržálek, Fila, Kundela, Klíma.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný

Kamil Pokorný - Třebíč: "Bylo vidět, že domácí se na nás chtěli vytáhnout. Aby také ne, když mají na soupisce hodně hráčů, kteří v Třebíči působili, nebo jsou zde z Třebíče na hostování. Na zdejším úzkém hřišti byli domácí hodně nebezpeční. Zápas to byl spíš bojovný, než že by pobral nějak mnoho hokejové krásy. Měli jsme víc ze hry, ale domácí dobře bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, které jsme museli hlídat. Měli jsme k dispozici čtyři pětky, ale zvolili jsme model, kdy každou třetinu hrály jen tři. K útoku Nahodil - Ferebauer - Staněk můžu říct, že v posledních dvou zápasech byl velmi produktivní, víc to zatím nebudeme komentovat.
I přes to, že to byl přípravný zápas, tak se hrálo v dobré atmosféře a naši fanoušci ukázali, že nám v mistrovských bojích budou šestým hráčem do pole.
Děkujeme jim za dnešní podporu.
Do zápasu už naskočil Milan Přibyl, který je po nemoci už od úterý v tréninku, a s tréninkem začali také Jirka Burian a Petr Burián. Dobrá zpráva přišla také z nemocnice, kde byl Tomáš Kaláb s vysokými horečkami a podezřením na boreliózu.
To se naštěstí nepotvrdilo a i on se v pondělí zapojí do tréninku."

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024