Menu +

Sdílejte článek
 
23.kolo, neděle 10.1.2010
SPA SPA
4:5sn1:1, 2:1, 1:2 - 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: Horký (Bednář), Vondráček (Horký), Mašek (Roupec), Bednář (Horký)

Ošmera a Horký při SN. Střely: 58:15

Sestavy
HC Sparta Praha:
SK Horácká Slavia Třebíč: Fučík - Moravec, Ošmera, Pyrochta, Robotka, Tvarůžek, Pelikán, Neveselý - Vondráček, Horký, Bednář, Jelínek, Abrahám, Roupec, Mašek, Jahoda, Burián, Maštalíř

Komentář k zápasu

Hosté přijeli do Prahy na půdu jasného favorita s odhodláním uhrát solidní výsledek. Ve 3 minutě šli Třebíčští dokonce do vedení, ale domácí za 5 minut vyrovnali a vytvářeli si velkou herní i střeleckou převahu, ale bez brankového efektu.

Ve druhé třetině šli Pražané do vedení podruhé, ale hosté překvapivě opět dokázali odpovědět vyrovnáním. V závěru třetiny hráli Třebíčští dvojnásobné oslabení, ve kterém bohužel inkasovali potřetí.

V úvodu třetí třetiny domácí neproměnili několik dalších i vyložených šancí a poté se hostům překvapivě podařilo v 8. a 10. minutě otočit skóre utkání ve svůj prospěch.

Domácí znervózněli a hra se přece jen trochu vyrovnávala. Sparťané však dokázali šest minut před koncem vyrovnat. Další branky už nepadly a tak po opatrném prodloužení došlo až k samostatným nájezdům.

V nich domácí přistoupili k výměně brankáře, ale po nekompromisně golfově zakončeném prvním samostatném nájezdu P.Ošmery a lišácky provedeném nájezdu D.Horkého se mohli Horáci radovat z cenného skalpu Sparty.

Podobné články