Menu +

Sdílejte článek
 
24.kolo, čtvrtek 14.1.2010
TRE TRE
2:30:0, 1:2, 1:1
CEB CEB
Statistiky
Branky a nahrávky: Horký (Vondráček), Ošmera (Roupec). Střely na branku: 23:47.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Fučík - Moravec, Ošmera, Neveselý, Robotka, Tvarůžek, Pelikán, Pyrochta, Horký, Vondráček, Roupec, Jahoda, Mašek, Jelíne, Abrahám, Burián
ČEZ Motor České Budějovice:

Komentář k zápasu

Domácí po senzační výhře na Spartě posíleni sebevědomím dokázali držet krok také s dalším aspirantem na nejvyšší příčky extraligy mladšího dorostu skupiny střed. V první třetině sice byli Třebíčští pod velikým tlakem soupeře, ale naštěstí bez brankového efektu.

V úvodu druhé třetiny šli domácí dokonce do vedení, když využili přesilovou hru. Hosté ale ve 3. a 10. minutě otočili průběh utkání, když v obou případech trestali vyloučení domácích.

V závěrečné třetině měli Třebíčí několik šancí stále více nervózního favorita potrestat vyrovnáním, ale to se nepodařilo. Když hosté 4 minuty před koncem vstřelili třetí branku zdálo se, že bude rozhodnuto.

Domácí, ale dnes hráli bojovně a kolektivně až do konce a tak utkání ještě zdramatizovali, když za minutu dokázali opět snížit na rozdíl jediné branky. Na vyrovnání už ale času nezbylo. Přesto si Třebíčští hráči za dnešní výkon podpořený solidním výkonem brankáře zaslouží pochvalu.

Podobné články