Menu +

Sdílejte článek
 
34.kolo, neděle 7.3.2010
TRE TRE
5:32:1, 1:2, 2:1
MBL MBL
Statistiky
Branky a nahrávky: Horký (Vondráček,Roupec) Horký (Vondráček), Mašek (Bednář Horký), Vondráček (Pelikán Horký), Ošmera (Horký). Střely na branku: 15:32.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda - Moravec, Ošmera, Robotka, Tvarůžek, Pelikán - Vondráček, Horký, Roupec, Mašek, Abrahám, Bednář, Fortelný, Burián, Jirák
BK Mladá Boleslav:

Komentář k zápasu

Utkání začalo ve svižném tempu a domácí šli do dvoubrankového vedení v závěru první třetiny. Když hosté v polovině zápasu využili přesilovku, zdálo se, že bude následovat obvyklý scénář a obrat utkání.

Domácí ale dokázali v zápětí odpovědět třetí brankou a hosté znervózněli. Přesto dokázali Mladoboleslavští 5 min před koncem druhé třetiny snížit na rozdíl jediného gólu. Do závěrečné třetiny šli domácí s odhodláním konečně získat první tříbodové vítězství v extralize mladšího dorostu.

Ve čtvrté minutě šli Třebíčští po tečované střele od modré do dvoubrankového vedení. Mužstvo se ještě více semklo a když 10 min před koncem Pavel Ošmera nechytatelnou bombou /"tzv.Šnekovkou"/ propálil od modré vše, co mu stálo v cestě, zdálo se, že se budou "přepisovat dějiny".

Domácí bojovali až do konce i když se nevyvarovali ještě několika vyloučení a jednu branku v oslabení ještě obdrželi. Přesto Třebíčští dokázali po solidním bojovném výkonu celého mužstva podpořeném výborným výkonem svého brankáře a především kapitána Davida Horkého, který byl u všech pěti branek konečně tříbodově zvítězit.

Podobné články